bugrazzzz Picopat Katılım 17 Kasım 2024 Mesajlar 48 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Nisan 2025 #1 Spider-Man oynuyordum. Bilgisayar kendini kapadi bir anda. İcini actigim zaman ekran kartı ve RAM cok sicakti. RAM'de yanik yok tahminim ama sizce neden kaynakli 2 saat dinlendi ama hala açılmıyor.
Spider-Man oynuyordum. Bilgisayar kendini kapadi bir anda. İcini actigim zaman ekran kartı ve RAM cok sicakti. RAM'de yanik yok tahminim ama sizce neden kaynakli 2 saat dinlendi ama hala açılmıyor.
3 373513 Hectopat Katılım 6 Ekim 2020 Mesajlar 919 Çözümler 6 10 Nisan 2025 #31 murobensen dedi: İyi geceler. Genişletmek için tıkla... Ne anlamadım Artı 0 Eksi
KS KS bugrazzzz Picopat Katılım 17 Kasım 2024 Mesajlar 48 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Nisan 2025 #32 373513 dedi: Arka yı açıp attın bize kabloların olduğu yeri hah o kabloların arasından içeride olması lazım PSU onun markasını yaz bize göremiyorsan ışık tut. Genişletmek için tıkla... Abi goremedim ya öğlen tekrar bakayım bizimkiler uyuyor annem kizar şimdi. Uğraştiginiz için sağ olun. Artı 0 Eksi
373513 dedi: Arka yı açıp attın bize kabloların olduğu yeri hah o kabloların arasından içeride olması lazım PSU onun markasını yaz bize göremiyorsan ışık tut. Genişletmek için tıkla... Abi goremedim ya öğlen tekrar bakayım bizimkiler uyuyor annem kizar şimdi. Uğraştiginiz için sağ olun.