- Makaleler
- 5
Çok ağır boş yapmışsın gibime geldi bu konuda.
Çok ağır boş yapmışsın gibime geldi bu konuda.
Süper kahraman oyununda gerçekçilik aramak.Marvel Spider-Man'in tek gerçekçi özelliği şehiridir.
Ana hikayeyi bitirdikten sonra yan görevler dışında oyunda neyin olmasını bekliyorsunuz tam olarak?Demek istediğim, ana hikayeyi bitirdiğinde oyunda yapacak bir şey kalmıyor. Hadi yan görevler yapıyorsun, sonra düşman dövüyorsun, ama başka ne var? Yeni çıkan oyunlar genelde rezalet, çocuklar için yapılmış gibi. Adam kafama roket atıyor, kostüm yırtılmıyor bile. The Amazing Spider-Man 2'de bile bu mekanik vardı. Son çıkan Spider-Man oyunlarının sadece para için yapıldığını ve insanlara kötü bir hikaye sunduğunu düşünüyorum. Ciddi bir Spider-Man oyunu göremedik; mesela Miles Morales rezalet bir oyundu, keşke almasaydım.
Film oyunları ise en iyisiydi.
Demek istediğim, ana hikayeyi bitirdiğinde oyunda yapacak bir şey kalmıyor. Hadi yan görevler yapıyorsun, sonra düşman dövüyorsun, ama başka ne var? Yeni çıkan oyunlar genelde rezalet, çocuklar için yapılmış gibi. Adam kafama roket atıyor, kostüm yırtılmıyor bile. The Amazing Spider-Man 2'de bile bu mekanik vardı. Son çıkan Spider-Man oyunlarının sadece para için yapıldığını ve insanlara kötü bir hikaye sunduğunu düşünüyorum. Ciddi bir Spider-Man oyunu göremedik; mesela Miles Morales rezalet bir oyundu, keşke almasaydım.
Film oyunları ise en iyisiydi.
10 üzerinden 7 kötü bir puan değil. Oyuna gelirsek dövüş mekanikleri ve oynanış mekaniği güzel, hikaye ortalama, yan görevler kötü, grafikler güzel, şehir güzel, boss savaşları kötü ortalama bir oyun. 10 üzerinden 7-7.5 dediğin gibi ki bu da onu kötü bir oyun yapmıyor.Ben kendi görüşümü belirtim bana göre yenı çıkan oyunlar çok kötü.
Puanlarsam remesterend olana 10 üzerinden 7. Miles Morales 2.. Spider-Man2. 8
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.