Spider-Man Remastered 8 GB RAM olduğu için kasıyor olabilir mi?

RYUGA162

Hectopat
Arkadaşlar sistemim;
i5 7500.
MSI RX 470 Gaming X 4 GB.
Corsair Vengeance 8 GB DDR4 3000MHz CL16 RAM.

Spider-Man fanı olduğum için Spider-Man Remastered oyununu satın aldım fakat indirdiğimde gördüm ki Very Low ayarlarda bile 25-30 FPS'i geçemiyorum. Sistemde sorun yok, driverlar güncel ve oyun SSD'ye kurulu. Arkadaşımın sisteminde rahat bir şekilde oynanabiliyor.
Onun sistemi;
i5 3470.
ASUS Cerberus GTX 1050 Ti 4 GB.
16 GB DDR3 RAM.

Acaba onun RAM'i 16 GB olduğu için mi sıkıntısız oynanabiliyor? Yardımcı olabilirseniz minnettar kalırım çünkü paramın boşa gitmesini istemiyorum tabii.

Arkadaşlar sistemim;
i5 7500.
MSI RX 470 Gaming X 4 GB.
Corsair Vengeance 8 GB DDR4 3000MHz CL16 RAM.

Spider-Man fanı olduğum için Spider-Man Remastered oyununu satın aldım fakat indirdiğimde gördüm ki Very Low ayarlarda bile 25-30 FPS'i geçemiyorum. Sistemde sorun yok, driverlar güncel ve oyun SSD'ye kurulu. Arkadaşımın sisteminde rahat bir şekilde oynanabiliyor.
Onun sistemi;
i5 3470.
ASUS Cerberus GTX 1050 Ti 4 GB.
16 GB DDR3 RAM.

Acaba onun RAM'i 16 GB olduğu için mi sıkıntısız oynanabiliyor? Yardımcı olabilirseniz minnettar kalırım çünkü paramın boşa gitmesini istemiyorum tabii.
9GB VRAM 16GB ram kullanıyor 1080P Ultrada.

2x8 GB RAM ile para boşa gitmez. 1x8 GB ile paran boşa gider kalan donanımlara ödediğin paranın hakkını performans olarak alamayacağın için.

Anladım. Aynı RAM'den 1 tane daha alıp 2x8 yaparsam sorun çözülür herhalde.

Peki ekran kartının 4GB olması da etki ediyor olabilir mi?

Son düzenleme:
Evet bu oyuna çift kanal ram lazım. Kendi sistemimde en düşük ayarlarda 30 fps falan alıyorken ve sürekli bölge değiştiğimde oyun yükleme yaparken bir 8gb daha eklediğimde yüksek ayarlarda 70 fps almaya başlamıştım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı