Çözüldü Spider-Man Remastered DLSS frame generation açılmıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Jesus Wicked

Hectopat
Daha fazla  
RTX 4070 kullanıyorum. Frame gen seçeneği açılmıyor. Çözümünü bilen var mı? Görüntü ölçekleme kalitesi de seçilmiyor. Bir de bu dinamik çözünürlük ölçeklemenin olayı ne?

Dosya Ekleri

• xxxx.png
    xxxx.png
    3,2 MB · Görüntüleme: 847
Son düzenleme:
Yama kullanmadığım için bir şey diyemem doğrudur.
Eğer Anonymous'un ücretli yamasını kurduysan onu pasifleştir veya kaldır dene. Onun dışında @totra_proska hocamın dediğini de dene.
Yok hocam bu kesinlikle yamadan kaynaklı. Yapan adamlar hem rezalet yama yapmış hem de FSR ve DLSS sapıtıyor.
Nvidia reflex gibi şeyleri kapatıp açmayı dene, bazen 1 özelliği açınca diğeri açılmıyor. Belki olur.
Dostlar bir şey daha soracaktım. Benim ekran kartım iyi. En iyi görüntüyü almak istiyorum fps önemli değil zaten yüksek. Yukarıdaki fotoğraftaki ayalarda neleri değiştirmem gerek en iyi görüntü için? Görüntü ölçeklendirme yöntemini kapalı seçtim. Dinamik çözünürlük ölçekmeleyi de kapalı seçtim. Başka neleri değiştirmem veya kapatmam gerek görüntünün dandikleşmemesi için?

Dostlar bir şey daha soracaktım. Benim ekran kartım iyi. En iyi görüntüyü almak istiyorum fps önemli değil zaten yüksek. Yukarıdaki fotoğraftaki ayalarda neleri değiştirmem gerek en iyi görüntü için?
DLSS vb. tüm teknolojileri devre dışı bırak. Kontrastı 5 civarlarına düşür. Grafik ayarlarında her şeyi en yükseğe alıp Ray Tracing aç.

DLSS vb. tüm teknolojileri devre dışı bırak. Kontrastı 5 civarlarına düşür. Grafik ayarlarında her şeyi en yükseğe alıp Ray Tracing aç.
Kontrast neden 5 peki?

Kontrası 10 dan 7 ye çek.

Kör olursun böyle :D
Hocam bir de kenar yumuşatma TAA mı olsun DLAA mı?

Son düzenleme:
Kontrast neden 5 peki?
En azından benim mönitörüm için en görüntüyü 5 değeri sağlıyor. 10 gibi yüksek değerlere alınca aşırı parlak oluyor ekran ve renkler o kadar da iyi gözükmüyor.

En azından benim mönitörüm için en görüntüyü 5 değeri sağlıyor. 10 gibi yüksek değerlere alınca aşırı parlak oluyor ekran ve renkler o kadar da iyi gözükmüyor.
Hocam kontrastı azaltınca görüntü parlaklaşıyor. Artırınca parlaklığı azalıyor.

Hocam kontrastı azaltınca görüntü parlaklaşıyor. Artırınca parlaklığı azalıyor.
Kontrast artınca belli bir seviyeye kadar görüntü kalitesi artar belli bir seviyeden sonra da dokular kaybolmaya başlar. 6-7 civarı genelde en iyi görüntüyü sunar.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı