Spider-Man Remastered Türkçe yama

BerkayPAT

Kilopat
Katılım
9 Temmuz 2017
Mesajlar
468
Çözümler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Spider-Man Remastered'ı PC üzerinden oynamak istiyorum. Türkçe yama ihtiyacım var. Bilmediğim siteler Launcher indirin vs diyor onlara da güvenemiyor insan. Eskiden güvenilir çeviri siteleri vardı. Yok mu öyle güvenilir bir sitede oyunun güncel versiyonuna uygun bir çeviri? Bazı çevirileri dosya değiştirerek yapanların oyunu açılmaz olmuş vs. Bilen varsa yardım lazım.
 
 
 


Hocam çok eskiden atılmış bir link benden aylar önce bile indirenlerde siyah ekrana sebep olmuş yama büyük ihtimal güncel sürümle uyumlu değil.
 
Yakın zamanda oynayıp bitirdim ama güncel sürüme uygun yama bulamadığım için İngilizce oynamak zorunda kalmıştım galiba hala öyle güncel yama yok.
 
O ücreti ödedikten sonra sanırsam diğer oyunların da yamalarını kullanabiliyorsunuz eğer oynamak istediğiniz başka oyunlar varsa ücreti ödeyip sömürün bence sömürebildiğiniz kadar :D

Hocam aklıma geldi ama hem bilmediğim kaynak hem de hakkını verecek kadar bir oyun sürem olacağını sanmıyorum. İngilizce başladım hikayeye zaten anlaması aşırı zor değil basit bir dil kullanılmış anlayamadıklarım olursa da İngilizce geliştiriyoruz diyeceğiz artık. :)
 
Ben Türkçe yamayla oynadim. Korsan indirererek hem de. Oyunun ücretsiz ve calisan Türkçe yamasi var. Ama belki de korsan ve o surume uygun diye calisti, bilmiyorum. Arastirin derim.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı