Kesinlikle alınır, bu fiyata alacağınız çakma ürünlerden kat ve kat daha iyi.İhtiyacım olmamasına rağmen alıcam galiba. Biraz daha adamlar bedava verecekler.![]()
Haklısınız. Ben de Spigen kullanıyorum zaten bütün adaptörlerimi.Kesinlikle alınır, bu fiyata alacağınız çakma ürünlerden kat ve kat daha iyi.
2 tane yapıştırdım çok teşekkürler.![]()
Spigen 30W USB-C Mini Hızlı Şarj Aleti Samsung PPS GaN Destekli Akım Korumalı Type-C Black - ACH08448 - Fiyatı, Yorumları
Spigen 30W USB-C Mini Hızlı Şarj Aleti Samsung PPS GaN Destekli Akım Korumalı Type-C Black - ACH08448 yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Bir ara bu fiyata 20W bile bulunmuyordu. Tek günde nasıl bu kadar indirim yapabildi bu Spigen, aklım almıyor. 1TL'ye Trendyol Plus deneme üyeliği alarak kargoyu ücretsiz yapabilirsiniz.
Hocam sadece başlık mı satıyorlar kablosunu ayrımı alacağız yoksa evdeki kablo olur mu bilmediğimden soruyorum
Hocam sadece başlık mı satıyorlar kablosunu ayrımı alacağız yoksa evdeki kablo olur mu bilmediğimden soruyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.