Elektronik Spigen 45W USB-C adaptör 399 TL

Amazon'da bitti. Zaten çok bir indirim yoktu ama hediye çeki olan için Amazon'da stoğa bu fiyattan girmesi iyi olmuştu.
Hepsiburada'dan devam:
Hocam bu fiyata daha iyisi var mıdır? Tavsiye eder misiniz? Ben de Casper VIA G4 telefon için ve ilerisi için düşünüyorum aynı zamanda. Kablolu olanını almayı düşünüyorum. Aynı anda 2 telefon şarj ederken hız düşümü oluyor mu?

Hocam bu fiyata daha iyisi var mıdır? Tavsiye eder misiniz? Ben de Casper VIA G4 telefon için ve ilerisi için düşünüyorum aynı zamanda. Kablolu olanını almayı düşünüyorum. Aynı anda 2 telefon şarj ederken hız düşümü oluyor mu?
İlk sayfada kablolu olan şöyle yazdım:
Onun içinden çıkan kablo çok sert, kolay bükülmüyor ve telefona takıp çıkarmak da çok zor. Sırf o yüzden iade etmiştim. Baseus pudding kablo çok rahat. Bir ara ucuza satılıyordu ama şu an ne kadar bilmiyorum.
Yani sırf kablosu için alacaksanız bence almayın.

Telefona gelince o telefonu muhtemelen şarj etmez😢. Gördüğüm kadarıyla telefonunuz micro usb. Çeviriciyle falan uydursanız da benim telefonunuz 5v/2a destekliyor. Şarj aletinin verilerinde böyle bir değer yok. Benim taktığım böyle 5v/1a-2a isteyen cihazları( Traş makinesi, şarjlı el fanı vs.) şarj etmiyor mesela.

Onun dışında ben memnunum🙂. Çift çıkışlı olanı kullanıyorum. İki tane Samsung cihaz takınca birini 25w diğerini 15w ile şarj ediyor. Benim kullandığım cihazları(Tab s7 ve M33(bu zaten en fazla 25w destekliyor🙂)) 45w ile şarj etmiyor am s23-s24 serisi kullananlar 45w ile şarj ettiğini söylüyor( Zaten Samsung'da 25w ile 45w şarj arasında öyle can alıcı bir fark yok).

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı