Elektronik Spigen 47W USB-C 2 Port Mini Hızlı Şarj Adaptörü 299 TL

45w olan ile bunun arasında ne fark var acaba? 45w olan model 50tl daha pahalı. boyutları birbirine yakın görünüyor. bir marka neden birbirine çok yakın 2 model çıkarır... 🤔

Rapor attım. 10TL için yeni konu açmayım dedim. Bedava gibi fiyatı.
Hocam ben de dünkü konunuzu görmedim yeni konu açtım 5 dakika önce, o zaman moderatörler mümkünse konumu iptal edip bu konuyu öne çıkarabilirse güzel olur.

Edit: Ben de raporladım şimdi. Bu konuyu güncellediler 👍

Son düzenleme:
Merhaba bir şey sormak istiyorum. 300 liralık bu adaptör Apple'nın 35w 3000 küsür TL'ye sattığı adaptörden daha mı iyi? Aradaki fiyat farkı neden bu kadar fazla?

Merhaba bir şey sormak istiyorum. 300 liralık bu adaptör Apple'nın 35w 3000 küsür TL'ye sattığı adaptörden daha mı iyi? Aradaki fiyat farkı neden bu kadar fazla?
apple'ın sattığı bütün ürünler tr'de çok pahalı zaten. abd fiyatları ürünün gerçek değerini gösteriyor. tr'de ötv vergileri ekleniyor. mesela liste fiyatı 2 milyonluk otomobil, tr de vergiler eklenince 10 milyona satılıyor. 1€=neredeyse 50tl oldu yarın 100tl olmayacağına kimse garanti veremez. bazı büyük markalar güvensiz döviz dalgalanmalarına karşı kendilerini daha fazla koruyorlar. kısaca akape factor...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

• Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
    Yukarı