Elektronik Spigen ACH08707 47W Type-C Hızlı Şarj Adaptörü 349TL

Bugün geldi. Elimi yakacak şekilde ısınıyor normal mi?

Bu Spigen tek port 45 watt olanı var bende ilk 20-25 dakıka fena ısınıoyr sonra soguyor.
Düşük watta şarj ediyor tlefon bataryayı öldürmemek için.
Yani bu Spigen'lerdeki GaN teknolojisi pratikte ne kadar işe yarıyor tam bilmiyorum.
Ya da bir ihtimal daha var. Türkiye'ye gelen Spigen'ler karışık bir set kimisi orijinal kimisi de gerçegin iyi görünümlü bir taklidi.
Başka türlü açıklanamaz bu akdar şikayet.

Bu Spigen tek port 45 watt olanı var bende ilk 20-25 dakıka fena ısınıoyr sonra soguyor.
Düşük watta şarj ediyor tlefon bataryayı öldürmemek için.
Yani bu Spigen'lerdeki GaN teknolojisi pratikte ne kadar işe yarıyor tam bilmiyorum.
Ya da bir ihtimal daha var. Türkiye'ye gelen Spigen'ler karışık bir set kimisi orijinal kimisi de gerçegin iyi görünümlü bir taklidi.
Başka türlü açıklanamaz bu akdar şikayet.

Baseus alın amazon.com.tr direkt satıcı güvenilir bence.

Değil gibi hocam, bende 45'liği var çok az ısınıyor.
Bende Spigen’in tek portlu 45W modeli var. İlk 20–25 dakika oldukça ısınıyor, sonrasında ise soğuyor. Telefon bataryasını korumak için düşük wattla şarj ediyor olabilir. Açıkçası bu Spigen’lerde kullanılan GaN teknolojisinin pratikte ne kadar fayda sağladığını tam olarak bilmiyorum. Bir ihtimal de şu olabilir: Türkiye’ye gelen Spigen ürünleri karışık, kimisi orijinal, kimisi de çok iyi taklit edilmiş sahte ürün. Bu kadar şikâyeti başka türlü açıklamak zor.
Bu dediğim olay sadece powerbank şarj ederken oluyor. Normal telefonu şarj ederken aşırı ısınma gibi problem görmedim. Gözlemlediğim kadarıyla. Normal diye tahmin ediyorum.

Bu dediğim olay sadece powerbank şarj ederken oluyor. Normal telefonu şarj ederken aşırı ısınma gibi problem görmedim. Gözlemlediğim kadarıyla. Normal diye tahmin ediyorum.

Pwerbankın hızlı dolma özelliğ varsa bazen yapabilir.
Çünkü bende juo 130 watt pwerbank vardı.
Doldururken aşırı ısınıyordu hem powerbank hem adaptör.
Powerbankın koruma sistmei vardı akım düşürüyordu batarya şişmesin diye ama gene de kıllandım iade ettim.
Telefon şarj ederken ilk 20-25 dakıka biraz ısınıyor doğal olarak sonra koruma devreye girip ısı azaltıyor.
https://www.akakce.com/sarj-aleti/e...li-sarj-1c-30w-eu-beyaz-fiyati,918663965.html bunun beyazın aldım eğer çakma değilse bence defıyatı çok iyi.

600 TL mi 100W Baseus yurt dışı official satıcı Amazon üzerinden almıştım iyi ki almışım.

Baseus Palm Hızlı Şarj Aleti 1c 30W Beyaz Eu (P10111605213-00)

Olarak geçiyor şu anda HB de stokta yok galıba.

Ben aldıgımda 300 TL idi bir ara 250 TL'ye düştü sonra ne oldu bılmıyorum.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı