Spigen GaN 45W adaptör alınır mı?

Linkteki Spigen 45W Adaptör ve yanında kablosunu Redmi Note 9 Pro telefonum için almayı düşünüyorum. Telefon en fazla 33W Turbo şarj destekliyor Turbo yazısı çıkar mı ürünü önerir misiniz?
Merhaba. S21 5G için kullanıyorum. Samsung'un orijinal şarj aletinden daha ucuz ve kaliteli.

Turbo yazısını çıkartır diye düşünüyorum. Bu adaptörü S20 Ultra kullanan bir arkadaşıma verdiğimde Super Charging 2.0 (45W) yazısı gördük.

Merhaba. S21 5G için kullanıyorum. Samsung'un orijinal şarj aletinden daha ucuz ve kaliteli.

Turbo yazısını çıkartır diye düşünüyorum. Bu adaptörü S20 Ultra kullanan bir arkadaşıma verdiğimde Super Charging 2.0 (45W) yazısı gördük.
Bilgiler için teşekkür ederim telefonum bildiğim kadarıyla en fazla 33W destekliyor linkteki adaptörün 45W olması sebebiyle, telefonun pil/batarya ömrünü azaltması durumu var mı ?
Gerçi siz o telefon için kullanıyorsanız benim de işimi görecektir direkt satın alayım.

Bilgiler için teşekkür ederim telefonum bildiğim kadarıyla en fazla 33W destekliyor linkteki adaptörün 45W olması sebebiyle, telefonun pil/batarya ömrünü azaltması durumu var mı ?
Maksimum desteklenen güç adaptör tarafından çekilir. Bu nedenle aşırı güç çekerek batarya yıpranması durumu engellenir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı