Spigen marka şarj aletinin kablosu maksimum 20W mı destekler?

ikram okuslug

Centipat
Daha fazla  
Merhaba, yakın tarihte iPhone 16 Pro satın aldım, bir de Spigen marka bir şarj aleti 30 watt. Lakin bir arkadaşım içinden çıkan standart örgü kablonun max 20 watt taşıdığını ve 20 Watt'ın üstünde şarj etmeyeceğini öne sürdü. Bununla ilgili bir bilginiz var mı? Tekrar kablo satın alınır mı? Bu kablo 30 Watt'ı sorunsuz şarj eder mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, yakın tarihte iPhone 16 Pro satın aldım, bir de Spigen marka bir şarj aleti 30 watt. Lakin bir arkadaşım içinden çıkan standart örgü kablonun max 20 watt taşıdığını ve 20 Watt'ın üstünde şarj etmeyeceğini öne sürdü. Bununla ilgili bir bilginiz var mı? Tekrar kablo satın alınır mı? Bu kablo 30 Watt'ı sorunsuz şarj eder mi?
Sanırım cihaz maksimum 20W destekliyor. Kablo ile alakası yok, 120W da taksan maksimum 20W ile şarj olacak.

Kablosuz magsafe ile 30W.

Screenshot_2024-11-08-10-28-28-683_com.android.chrome-edit.jpg

Millet 120W hızlı şarj sunuyor hemde aleti kutuya koyuyor, epıl ise 20W ın üstüne çıkamadı hala. 😅

Sanırım cihaz maksimum 20W destekliyor. Kablo ile alakası yok, 120W da taksan maksimum 20W ile şarj olacak.

Kablosuz magsafe ile 30W.

Eki Görüntüle 2347095

Millet 120W hızlı şarj sunuyor hemde aleti kutuya koyuyor, epıl ise 20W ın üstüne çıkamadı hala. 😅
Kablo değil adaptör 20W destekliyor. Kablo için 30W fazla değil, yani şarj eder. Gidipte 2000W 'ı incecik kablodan taşımazsınız ama 10W fazlası da fark etmez.

Kablolar yüksek teknoloji ürünü değiller zaten. Kalınlığına bakarak toplamda kaç W kaldırabileceği belirlenir.

Şunu demeye çalışıyorum telefonun 30watt desteği var ama bazı formalarda yapılan testlerde 45 watt a kadar şarj olduğu söylenmekte bende 30 watt adaptör aldım bir arkadaşımda ne takarsan tak standart kablosuda 20 watt üstü desteklemiyor dedi ne kadar doğru onu merak ediyorum açıkçası.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı