Spigen markası iyi mi?

Kılıf anlamında öncü firmalardan diyebiliriz. Fakat bazı konularda berbat ürünler çıkarıyor.

Kaliteli marka ama eskiden daha F/P'ydi, muhtemelen tanınırlıklarını artırmak için çok güzel indirimler yaparlardı, 2'şer 3'er kılıf alırdık ucuza. Alım gücünün yüksek olduğu zamanlar... Linkteki ürüne 183 TL'yi ben vermezdim. Altı üstü birkaç gram silikon parçası. Kötü ürün değil ama pahalı sadece. Bu benim görüşüm. Hayırlı olsun. Ekran koruyucu almayı da unutmayın.

Peki bu sipariş verdiğim iyi midir acaba.

Sipariş verdiğin ürün hakkında yorum yapamam telefoncu değilim telefonum da hiç A33 olmadı. Fakat dediğim gibi Spigen öncü firmadır genel anlamda kılıfları üst kalitedir. Zaten Amazon üzerinden almışsın beğenmezsen iade etmen zor olmayacaktır.

Spigen gayet iyi bir firmadır. Annem, babam, ben ve kardeşim kılıflarını kullanıyoruz. Ayrıca yaklaşık bir yıldır 20000 mAh'lık powerbank modelini kullanıyorum hiç sorun yaşamadım.

Malının arkasında duran bir firma. Geçen yıl 2 yıllık powerbankimin hızlı şarj özelliği bozulmuştu. Fatura istemeden direkt yenisini göndermişlerdi. Ekran koruyucuları ve kılıfları da güzeldir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı