Spigen Rugged Armor alınır mı?

charlesvane7

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba iPhone 13 için Spigen Rugged Armor sipariş verdim koruma için. Nasıldır? Arkadaki Apple yuvarlağı içime sinmedi ama indirimde diye aldım. Nasıldır, iptal etmeli miyim?

Dosya Ekleri

• IMG_0250.jpeg
    29,5 KB · Görüntüleme: 30
Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba iPhone 13 için Spigen Rugged Armor sipariş verdim koruma için. Nasıldır? Arkadaki Apple yuvarlağı içime sinmedi ama indirimde diye aldım. Nasıldır, iptal etmeli miyim?

Spigen kılıfları genel olarak kaliteli, sorun yaşatmaz. Ortadaki delik benim de hoşuma gitmedi ama çok Gold digger duruyor

O halka zaten dar bir şey yani oraya direkt olarak bir şeyin gelmesi lazım ki çizilsin.

Telefonun arka kapağına yapılan koruyucular geldi aklıma çizilmeyi önlemek için fakat onu yaptırsam kılıf oturmaz diye düşünüyorum.

Telefonun arka kapağına yapılan koruyucular geldi aklıma çizilmeyi önlemek için fakat onu yaptırsam kılıf oturmaz diye düşünüyorum.

Gerek olduğunu düşünmüyorum hocam.
12 Pro olsaydı cihaz zaten hiç gerek yoktu çünkü Pro serilerindeki cam buzlu olduğu için arka camın direkt çizilmesinin yani kılcal çizik almasının imkanı yok, 14 Pro Max kullanıcısıyım. Düz modellerde direkt normal cam olduğu için daha basit çizilmesi.

Ekran koruyucum Spigen olduğu için uyum sorunu olmasın diye ve bu kılıfı çok duyduğum için aldım elime geldiğinde beğenmezsem sıkıntı yaşarsam iade etmeyi düşünüyorum zaten Hepsiburada'dan aldım.

Uzun süreler 14 Pro Max’imi kılıfsız kullandım, 2 gün önce düşürdüğüm için yan çerçevesindeki boya kalktı ve kılıfsız kullandığıma pişman oldum. Şu an kılıf takılı, arka camda bir adet bile çizik yok. Bir ara iPhone 13 kullanıyordum onda direkt çatlakla beraber çizikler vardı annem sağ olsun düşürmüştü

Şahsi görüşüm oraya direkt bir şey gelmedikçe çizilmez ama bence o boş halka kötü duruyor, siz gelince dediğiniz gibi bakarsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…