charlesvane7
Femtopat
Daha fazla
Merhaba iPhone 13 için Spigen Rugged Armor sipariş verdim koruma için. Nasıldır? Arkadaki Apple yuvarlağı içime sinmedi ama indirimde diye aldım. Nasıldır, iptal etmeli miyim?
Spigen kılıfları genel olarak kaliteli, sorun yaşatmaz. Ortadaki delik benim de hoşuma gitmedi ama çok Gold digger duruyor![]()
Çizilmesinden yana korkuyorum yoksa Spigen kalitesi tartışılmaz.
O halka zaten dar bir şey yani oraya direkt olarak bir şeyin gelmesi lazım ki çizilsin.
Telefonun arka kapağına yapılan koruyucular geldi aklıma çizilmeyi önlemek için fakat onu yaptırsam kılıf oturmaz diye düşünüyorum.
Gerek olduğunu düşünmüyorum hocam.
12 Pro olsaydı cihaz zaten hiç gerek yoktu çünkü Pro serilerindeki cam buzlu olduğu için arka camın direkt çizilmesinin yani kılcal çizik almasının imkanı yok, 14 Pro Max kullanıcısıyım. Düz modellerde direkt normal cam olduğu için daha basit çizilmesi.
Ekran koruyucum Spigen olduğu için uyum sorunu olmasın diye ve bu kılıfı çok duyduğum için aldım elime geldiğinde beğenmezsem sıkıntı yaşarsam iade etmeyi düşünüyorum zaten Hepsiburada'dan aldım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.