Spirit of aim alınır mı?

Beyaz setup diziyorum arkadaşlar. Sizce bu mousepadin beyazı nasıl durur? Farem, klavyem, masam ve PC her şey komple beyaz. Sizce bu mouse pad yakışır mı yoksa klavyeyi de kaplayan büyük beyaz bir mouse pad mi almalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:

Olur

Klavyenin kaydırmaz yüzeyi iyiyse gerek yok ben tiger longteng kullanıyorum klavyem sığmıyor dışarı aldım hiç de kaymıyor.

Hocam arada kaldım. Hem görüntü iyi olsun istiyorum hem de kaliteli. Sanırım ikisini bir bulamayacağım. Spirit of Aim'i alasım var aslında performansı iyi diyorlar fakat tek sıkıntısı sadece fareyi kaplıyor. Kafam karıştı.

Klavyenin altına klasse mouse un altına Wraith

Mantıklı harbiden peki hangi klasseyi önerirsin hocam şu senaryoda? Mouse altına koyacağım spiritle de biraz uyumlu olması açısından.

Hocam longteng huoyunlar var da beyazı yok. Aslında siz Wraith'i alın, zaten masanız beyazmış klavye uyum sağlar diye düşündüm eğer ki sağlamazsa düşünürsünüz önceki attığım linki boşa para vermeye gerek yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…