A arthurbabamorgan Femtopat Katılım 4 Kasım 2024 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mayıs 2025 #1 Arkadaşlar öncelikle selam, benim sorum Split Fiction'u Playstation 5'i olan arkadaşımla bilgisayarı olan ben Friend Pass ile oyunu oynayabiliyor muyuz, yoksa platformlar farklı diye olmuyor mu? Sorum bu kadar, herkese iyi günler dilerim.
Arkadaşlar öncelikle selam, benim sorum Split Fiction'u Playstation 5'i olan arkadaşımla bilgisayarı olan ben Friend Pass ile oyunu oynayabiliyor muyuz, yoksa platformlar farklı diye olmuyor mu? Sorum bu kadar, herkese iyi günler dilerim.
Çözüm Yutka46 28 Mayıs 2025 Bu oyun Cross Platform destekliyor. Hem de Friend Pass sistemi de dahil. Arkadaşınızla oynayabilirsiniz.
Bu oyun Cross Platform destekliyor. Hem de Friend Pass sistemi de dahil. Arkadaşınızla oynayabilirsiniz.
Mustafa.Kaan Petapat Bin Çözüm, Bir Efsane Katılım 19 Aralık 2024 Mesajlar 6.442 Makaleler 2 Çözümler 1.578 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mayıs 2025 #2 Cross-Play yok ne yazık ki. Yanlış bilgilendirmedir. Son düzenleme: 28 Mayıs 2025 Artı 0 Eksi
MustafaVercetti95 Decipat Katılım 31 Ocak 2024 Mesajlar 921 Çözümler 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mayıs 2025 #3 Çapraz platform yok bu oyunda. Son düzenleyen: Moderatör: 28 Mayıs 2025 Artı 0 Eksi
Yutka46 Kilopat Çözüme Giden Yol Hata Tanımayan Oyun Gurmesi Antibiyotik Katılım 31 Mart 2024 Mesajlar 3.917 Makaleler 2 Çözümler 454 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mayıs 2025 #4 Bu oyun Cross Platform destekliyor. Hem de Friend Pass sistemi de dahil. Arkadaşınızla oynayabilirsiniz. Artı 0 Eksi Çözüm
Bu oyun Cross Platform destekliyor. Hem de Friend Pass sistemi de dahil. Arkadaşınızla oynayabilirsiniz.
KS KS A arthurbabamorgan Femtopat Katılım 4 Kasım 2024 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mayıs 2025 #5 Yutka46 dedi: Bu oyun Cross Platform destekliyor. Hem de Friend Pass sistemi de dahil. Arkadaşınızla oynayabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim bilgi için. Artı 0 Eksi
Yutka46 dedi: Bu oyun Cross Platform destekliyor. Hem de Friend Pass sistemi de dahil. Arkadaşınızla oynayabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim bilgi için.