Split Fiction Türkçe Yama

VolkTyson

Hectopat
Daha fazla  
Split Fiction Türkçe Yama ve Kurulumu (Düzenlenmiş Makine Çevirisi)
spitfictonn.png

Yama Bilgileri:

Türkçe Yama bütün sürümlerle uyumludur.

Türkçe Yama bütün platformlarda çalışır.

Türkçe Yama Düzenlenmiş makine çevirisidir.

Türkçe Yama V2 olarak güncellenmiştir. V2 ile birlikte çeviride iyileştirmeler yapıldı.

Emeği Geçenler

VolkTyson

Kurulum

Aşağıda vermiş olduğumuz linkten indirdiğiniz Rar dosyasındaki Türkçe Yama exesini, oyunun kurulu olduğu ana dosya konumuna atarak, Türkçe yama exesini çalıştırın. Oyunun ana dosya konumunun seçili olduğunu kontrol ettikten sonra, hangi platformdan oynuyorsanız, o platformun yükle butonuna basarak yamayı yükleyebilirsiniz.

Yama Kaldırma

Yamayı kaldırmak için dosya konumundaki SplitFiction_YamaKaldır.exe den yamayı kaldırabilirsiniz.

NOT

NOT 1: Bizlere destek olmak, bizlerle daha hızlı iletişime geçebilmek, yama isteğinde bulunmak ve yamaların eski sürümlerine ulaşmak için Discord kanalımıza gelebilirsiniz.

NOT 2 : Windows Defender veya Virustotal'da karşınıza çıkan virüs uyarıları, setup programımızın bir lisansa sahip olmaması ve bu yüzden de virustotal'de bulunan antivirüs şirketlerinin ve defenderin altyapılarının bizim programı tanıyamayıp şüpheli program olarak etiketlemesinden kaynaklanıyor. Güvenmeyecek olanlar için ise programa herhangi bir şifreleme uygulamadık. Eğer isteyen yazılımcı olursa, kodları inceleyip herhangi bir risk teşkil edip etmediğini kontrol edebilir.

NOT 3: Oyun içinde gördüğünüz hatalı bir yer veya düzeltmemizi istediğiniz yerleri bizlere bildirirseniz, düzenleyip tekrardan güncelleme veririz.

Türkçe Yama V2 Link:

İndir

VirusTotal Link:
VirüsTotal

Son düzenleyen: Moderatör:
oyunda ingilizce bile yok dosya konumuna gidip atıyorum paks dosyasını ama türkçeyi geçtim ingilizce bile yok neden olabilir acaba

oyunda ingilizce bile yok dosya konumuna gidip atıyorum paks dosyasını ama türkçeyi geçtim ingilizce bile yok neden olabilir acaba
Paks dosyasını atıyorum derken, Türkçe yamayı ana dosya konumuna atman ve o konumda kurulum yapman lazım. Yamayı kurduktan sonra Türkçe olmamasını anlarım da İngilizce de olmaması tuhaf, dosyalarda eksiklik olabilir. Bir kontrol etmek lazım, kurulumu doğru yapıyorsan olması lazım.

Paks dosyasını atıyorum derken, Türkçe yamayı ana dosya konumuna atman ve o konumda kurulum yapman lazım. Yamayı kurduktan sonra Türkçe olmamasını anlarım da İngilizce de olmaması tuhaf, dosyalarda eksiklik olabilir. Bir kontrol etmek lazım, kurulumu doğru yapıyorsan olması lazım.

Hocam Türkçe yamayı kurarken hata alıyorum yamayı kaldır EXE'yi çalıştırın diyor ama öyle bir EXE yok DC'ye de yazdım.

Bilader eline emeğine sağlıkta kutsal b*k ne LKJNEAWGLKHJNBAWELKJHGJLKANHWEGKJHNEWASDNJKGLVAEKSJWHGKJEWA bi anda ekrana gelince nefesimiz kesildi 3 dakika boyunca güldük, oyuna ara verdik mecburen.

Bilader eline emeğine sağlıkta kutsal b*k ne LKJNEAWGLKHJNBAWELKJHGJLKANHWEGKJHNEWASDNJKGLVAEKSJWHGKJEWA bi anda ekrana gelince nefesimiz kesildi 3 dakika boyunca güldük, oyuna ara verdik mecburen.
Düzeltilebilir aslında ama siz bu kadar güldüyseniz kalması daha iyi gibi sanki, insanlar böyle gülecekse kalabilir 😂

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı