1-1.5 aydır fullbody yapıyorum haftada 3 gün gidiyorum. Split geçmek mantıklı mı, mantikliysa program önerir misiniz? Split için belli bir ağırlık muhabbeti var mı hiç bilgim yok da.
1-1.5 aydır fullbody yapıyorum haftada 3 gün gidiyorum. Split geçmek mantıklı mı, mantikliysa program önerir misiniz? Split için belli bir ağırlık muhabbeti var mı hiç bilgim yok da.
Spora yeni başlayanlarda bir an önce Split'e geçmem gerek, fullbody sadece kas adaptasyonu için o yüzden kas kütlesi ekleyemem algısı var. Fullbody ile de kas kütlesi eklenebilir. Şu an yeniden başlıyor olsam en az 4-6 ay fullbody yapardım
Spora yeni başlayanlarda bir an önce Split'e geçmem gerek, fullbody sadece kas adaptasyonu için o yüzden kas kütlesi ekleyemem algısı var. Fullbody ile de kas kütlesi eklenebilir. Şu an yeniden başlıyor olsam en az 4-6 ay fullbody yapardım.