Splitter Ethernet kablosuna ek yapma

ÇAKIR1905

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba. Bir internet kablosu uzatması yapmam gerekiyor. Elimde yeni sayılabilecek bir VDSL splitter var. Modem ile PC arası olacak elimde iki CAT6 kablo var iki kabloyu en kolay nasıl birleştirim soyup birleşirmek mi, bir kablo birleştirici alarak mı yoksa splitter de is görür mü?
Teşekkürler.

Daha iyisi var daha uzununu sipariş etmek. Aradaki bakır kablonun kalitesini düşüreceğinden bu işlemi önermiyorum size açıkçası. Kablo kesip yapmak özellikle çok sıkıntı çıkartma ihtimali var. Kabloların en iyi birleştirme yöntemi lehimleme ve arasına güzelce izolasyon yapmaktır. Aparatlar genelde kaliteyi düşürecektir.

Size tavsiyem daha uzun bir kablo almanız. Tabii sorununuzu yanlış anlamadıysam.

Ben zaten kabloyu 0 aldım ama ölçmeden göz kararı aldım yetişmiyor bende eski 1.5 metre kablo ile birleştirecektim

Daha iyisi var daha uzununu sipariş etmek. Aradaki bakır kablonun kalitesini düşüreceğinden bu işlemi önermiyorum size açıkçası. Kablo kesip yapmak özellikle çok sıkıntı çıkartma ihtimali var. Kabloların en iyi birleştirme yöntemi lehimleme ve arasına güzelce izolasyon yapmaktır. Aparatlar genelde kaliteyi düşürecektir.

Size tavsiyem daha uzun bir kablo almanız. Tabii sorununuzu yanlış anlamadıysam.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı