Tüm herkes Peter'ı unuttu. Asıl üzücü olan bu!! Hayır SpiderMan'in Peter olduğunu değil tümüyle Peter Parker'ı unuttular. Özellikle neden MJ Peter'ı unuttu
Tüm herkes Peter'ı unuttu. Asıl üzücü olan bu!! Hayır Spider-Man'in peter olduğunu değil tümüyle peter Parker'ı unuttular. Özellikle neden mj Peter'ı unuttu
Peter'ın bir şeyler hissedip yeşil cine ağ atmasının sebebi neydi la berabt bi film deneyiminden dolayı olayları çok kaçırdım. 3D Türkçe dublaj gitmişim yanlışlıkla filmi karanlıktan göremedim.
Peter'ın bir şeyler hissedip yeşil cine ağ atmasının sebebi neydi la berabt bi film deneyiminden dolayı olayları çok kaçırdım. 3D Türkçe dublaj gitmişim yanlışlıkla filmi karanlıktan göremedim.
En sonda Peter MJ'e ait bir söz söyleyince bian hatırladı ama aptal Peter anlatmayı durdurdu! Ama orada Ned Mj ile sevgili değil sadece arkadaşdı. Bu arada komiktir. Peter'ı oynayan Tom Holland, MJ'i oynayan Zendaya'dı. Film sevgililerdi zaten. Son sahnede MJ Peter'ı unuttu. Tam hatırlayacaktı ki... Neyse gerçek hayatta Zendaya ve Tom Holland sevgili. Peter ve Mj;Zendaya ve Tom Holland sevgili. Garip denk gelme. Bence MJ-Peter aşkını tam içinde hissetmenin sebebi aktörlerin gerçek hayatta da sevgili olması.