Sürprizbozan Witcher 3 Başarısız Uma Görevi

Bu konuda spoiler olduğundan sürprizbozan olarak işaretlenmiştir. Spoiler olmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Teşekkür ederim hocam. Evet şerefsizi kendim basmıştım. Cin olayı yan görev mi? Çünkü hiç fark etmedim öyle bir görev ve başarısız yazısı ben tam Uma'yı alırken gelince şaşırdım.
Aynen, bir yan görev. Skellige'ye gittiğimiz anda Yennefer direk bu görevi veriyor bize. Bir cin arıyoruz, buluyoruz. Cini çağırmaya çalışıyoruz, çağırıyoruz. Cini yeniyoruz ve bir dilek söyleyip kitaplardaki cinin yapmış olduğu, Geralt ile Yennefer'ı birbirine bağlayan bağı koparıyoruz. Yennefer'ın amacı, cinin yaptığı bu bağ kopsa bile hala birbirimizi sevecek miyiz onu öğrenmek. Sonra Yennefer bizi hala sevdiğini söyleyecek. Seçimlere bağlı olarak da sevip sevmediğimizi söylüyoruz Yen'e. Aslında önemli ve çok güzel bir görevdir, yapsaydın daha iyi olurdu ancak çok da sorun değil :)
 
Aynen, bir yan görev. Skellige'ye gittiğimiz anda Yennefer direk bu görevi veriyor bize. Bir cin arıyoruz, buluyoruz. Cini çağırmaya çalışıyoruz, çağırıyoruz. Cini yeniyoruz ve bir dilek söyleyip kitaplardaki cinin yapmış olduğu, Geralt ile Yennefer'ı birbirine bağlayan bağı koparıyoruz. Sonra Yennefer bizi hala sevdiğini söyleyecek. Seçimlere bağlı olarak da sevip sevmediğimizi söylüyoruz Yen'e. Aslında önemli ve çok güzel bir görevdir, yapsaydın daha iyi olurdu ancak çok da sorun değil :)
Tüh ya. Neyse çok teşekkür ederim hocam. İnternetten izlerim o görevi artık.☹️
 

Geri
Yukarı