Sürprizbozan [Spoiler] Witcher 3 - Triss ''Ya şimdi ya hiç'' görevinden sonra nerede?

Bu konuda spoiler olduğundan sürprizbozan olarak işaretlenmiştir. Spoiler olmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

359149

Hectopat
Makaleler
4
Selam dostlar. Ya şimdi ya hiç görevinde boşluğuma geldi ve gitme seçeneğini seçmek yerine git dedim. Savaşta oldukça yardımı oluyordu ve ek olarak Triss ile alakalı 1-2 tane yan görev var. Triss'i nerede bulabilirim? Önceki saveleri aç demeyin çünkü o görevde save almadım ve oto-saveler de o görevden sonrasında.

Son düzenleyen: Moderatör:
Selam dostlar. Ya şimdi ya hiç görevinde boşluğuma geldi ve gitme seçeneğini seçmek yerine git dedim. Savaşta oldukça yardımı oluyordu ve ek olarak Triss ile alakalı 1-2 tane yan görev var. Triss'i nerede bulabilirim? Önceki saveleri aç demeyin çünkü o görevde save almadım ve oto-saveler de o görevden sonrasında.
Kovir'e gitti. Ama merak etme, yine göreceksin.

Triss ve büyücüler kurtulduktan sonra Triss, Kovir'e doğru yol alıyor. Dilersen eski bir kayıt dosyası yükleyip bu sefer "Kal, Seni Seviyorum" seçeneğini seçebilirsin. Fakat her hâlükârda Triss'i göreceksin. Kim bilir, belki bir çeşmede, belki bir şehirde, belki bir kulede, belki bir kalede...

Triss ve büyücüler kurtulduktan sonra Triss, Kovir'e doğru yol alıyor. Dilersen eski bir kayıt dosyası yükleyip bu sefer "Kal, Seni Seviyorum" seçeneğini seçebilirsin. Fakat her hâlükârda Triss'i göreceksin. Kim bilir, belki bir çeşmede, belki bir şehirde, belki bir kulede, belki bir kalede...
Oyunu 2 kez bitirdim ancak ilk kez bu seçeneği seçtim. Spoiler içinde nerede ve ne zaman göreceğimi söyler misiniz?

Oyunu 2 kez bitirdim ancak ilk kez bu seçeneği seçtim. Spoiler içinde nerede ve ne zaman göreceğimi söyler misiniz?
2 kez bitirdiyseniz hatırlamanız lazım. Ciri'yi bulduktan sonra Kaer Morhen'de Wild Hunt ile yapılacak olan savaşta, Triss Merigold'da yardım amaçlı geliyor.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı