Zamanında almıştım, çok deneme fırsatım olmadı ama gamepad desteği mevcut (gamepad ile iyi çalışıyor onu denedim), Android tarafında gamepad desteği arayıp türü sevenler hazır su fiyatınayken bakabilirler.
"Bu uygulama Android' in eski bir sürümü için üretildiğinden cihazınızda kullanılamaz." hatası veriyor. Hocam bu arada siz Elektronik: D3 teleskopik gamepad 294TL bu konudaki gamepadi hala kullanıyor musunuz merak ettim.
"Bu uygulama Android'in eski bir sürümü için üretildiğinden cihazınızda kullanılamaz." hatası veriyor. Hocam bu arada siz Elektronik: D3 teleskopik gamepad 294TL bu konudaki gamepadi hala kullanıyor musunuz merak ettim.
Hem evet hem hayır. Kullanıyorum ve hala çalışıyor, ama eskisi kadar sık kullanmıyorum çünkü sonradan bsp D8 ve D11'de aldım. Telefondan ziyade Tab A9'u kullanıyorum mobil için. Çok güç gerektiren bir oyun olursa oynamak istediğim o zaman telefon kullandığım için D3 kullanıyorum.
Korsan indirsem büyük ihtimalle açılır ama Play Store indirmeye izin vermiyor. Hikayeli olsada oyunlara yeni cihazlar veya Android sürümleri için gene küçük yenilemeler yapmaları lazım normalde. Yapmadıkları zaman baş ağrıtıcı sorunlar oluyor işte.
Korsan indirsem büyük ihtimalle açılır ama Play Store indirmeye izin vermiyor. Hikayeli olsa da oyunlara yeni cihazlar veya Android sürümleri için gene küçük yenilemeler yapmaları lazım normalde. Yapmadıkları zaman baş ağrıtıcı sorunlar oluyor işte.