SpongeBob SquarePants: Battle for Bikini Bottom Google Play'de 5.49 TL

Makaleler
5
Zamanında almıştım, çok deneme fırsatım olmadı ama gamepad desteği mevcut (gamepad ile iyi çalışıyor onu denedim), Android tarafında gamepad desteği arayıp türü sevenler hazır su fiyatınayken bakabilirler.

Ne ilginçtir ki, oyun Android 15 desteklemiyor. Enazından benim için.
En son 2023'te güncelleme almış.

Ne ilginçtir ki, oyun Android 15 desteklemiyor. Enazından benim için.
En son 2023'te güncelleme almış.

Garip, Tab A9'um da andoid 15 yüklemesinde sorun yaşamadım. Oyun zaten hikayeli hocam ikide bir güncelleme almasına ne gerek var ki?

"Bu uygulama Android'in eski bir sürümü için üretildiğinden cihazınızda kullanılamaz." hatası veriyor. Hocam bu arada siz Elektronik: D3 teleskopik gamepad 294TL bu konudaki gamepadi hala kullanıyor musunuz merak ettim.

Hem evet hem hayır. Kullanıyorum ve hala çalışıyor, ama eskisi kadar sık kullanmıyorum çünkü sonradan bsp D8 ve D11'de aldım. Telefondan ziyade Tab A9'u kullanıyorum mobil için. Çok güç gerektiren bir oyun olursa oynamak istediğim o zaman telefon kullandığım için D3 kullanıyorum.

Garip, Tab A9'um da andoid 15 yüklemesinde sorun yaşamadım. Oyun zaten hikayeli hocam ikide bir güncelleme almasına ne gerek var ki?
Korsan indirsem büyük ihtimalle açılır ama Play Store indirmeye izin vermiyor. Hikayeli olsada oyunlara yeni cihazlar veya Android sürümleri için gene küçük yenilemeler yapmaları lazım normalde. Yapmadıkları zaman baş ağrıtıcı sorunlar oluyor işte.

Korsan indirsem büyük ihtimalle açılır ama Play Store indirmeye izin vermiyor. Hikayeli olsa da oyunlara yeni cihazlar veya Android sürümleri için gene küçük yenilemeler yapmaları lazım normalde. Yapmadıkları zaman baş ağrıtıcı sorunlar oluyor işte.

Bu hata daha çok başıma Rockstar oyunlarında geliyor benim. Rockstar mobil tarafa oyun basıyor fakat uyumluluğa pek dikkat etmiyor.

Bu hata daha çok başıma Rockstar oyunlarında geliyor benim. Rockstar mobil tarafa oyun basıyor fakat uyumluluğa pek dikkat etmiyor.
Max Payne, Android 11 cihazda bile çalışmıyordu sanırsam. (Korsan olarak.) Android 7 kullanan cihazda oynamıştım en son.

Siteden satın alırsanız cihaza indirip oynayabilirsiniz. Google playdeki Max payne oyunlarını ben öyle yapıp oynayabilmiştim.
Şaka gibi cidden:
1764971320556.png

Ama Max Payne'nin direk çalışmadığını biliyorum. Android 11 ve 12 Xiaomi cihazlarda.

Siteden satın alırsanız cihaza indirip oynayabilirsiniz. Google Play'deki Max Payne oyunlarını ben öyle yapıp oynayabilmiştim.

Bak bende öyle kurmuş olabilirim aslında, bilgisayar üzerinden şu cihazıma yükle seçeneğini sık kullanıyorum birden fazla cihazım olunca.

Şaka gibi cidden:
Eki Görüntüle 2616803
Ama Max Payne'nin direk çalışmadığını biliyorum. Android 11 ve 12 Xiaomi cihazlarda.

Google Play App vs web site:D
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı