Sponsorluk nasıl alınır?

Toji Uchiha

Decapat
Daha fazla  
Şu anda yeni bir Instagram hesabım var ve ilerleyen zamanlarda bu hesaba nasıl sponsor bulabileceğimi, yani ürettiğim içerikler için kimlerin sponsor olabileceğini bilmiyorum. İçeriklerim izlenmeye başladı ve hesap gelişiyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Şu anda yeni bir Instagram hesabım var ve ilerleyen zamanlarda bu hesaba nasıl sponsor bulabileceğimi, yani ürettiğim içerikler için kimlerin sponsor olabileceğini bilmiyorum. İçeriklerim izlenmeye başladı ve hesap gelişiyor.

Bundan 1 sene önce falan motivasyon sayfası açmıştım 2 video attım ikisi de izlendi 2.gün ücret karşılığında reklam teklif ettiler yani gördüğün herkese yazman gerek Instagram'da sponsor seni bulmaz senin bulman gerek.

Hocam il önce hevesinizi kırmak istemem ama takipçiniz çok düşük. Ama sponsorluk alırsan Minecraft/Metin2 serverlerinin sponsorluğunu alabilirsiniz

Sponsor olmak isteyen kişiler sizi bulacak. Siz sadece "sponsorluk anlaşmaları için e-posta" gibi bir yazı bırakıp bekleyeceksiniz.

Hocam il önce hevesinizi kırmak istemem ama takipçiniz çok düşük. Ama sponsorluk alırsan Minecraft/Metin2 serverlerinin sponsorluğunu alabilirsiniz
Hocam zaten şu an demiyorum arkadaşımla konuşurken oda söyledi 'kim sana sponsor olacakki' diye o benim aklıma takıldı yani bu hesap için hangi firma veya marka sponsor olurki?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı