bay0rdek Decapat Katılım 28 Kasım 2022 Mesajlar 336 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mart 2025 #1 Discord ve Roblox'a girmem gerekiyor. Bu yüzden lazım. Zapreti denedim ama olmadı.
7 759504 Centipat Katılım 22 Şubat 2024 Mesajlar 154 31 Mart 2025 #2 bay0rdek dedi: Discord ve Roblox'a girmem gerekiyor. Bu yüzden lazım. Zapreti denedim ama olmadı. Genişletmek için tıkla... GitHub - xvzc/SpoofDPI: Simple and fast anti-censorship tool written in Go Simple and fast anti-censorship tool written in Go - xvzc/SpoofDPI github.com adresine gidin. sağ tarafta "Releases" yazar ona tıklayın. Şuan "v0.12.0" versiyonu mevcut. "Assets" kısmında "spoofdpi-windows-amd64.exe" arayın, indirin, çalıştırın. Ama GoodByeDPI daha iyidir. Dilerseniz onu da atarım?
bay0rdek dedi: Discord ve Roblox'a girmem gerekiyor. Bu yüzden lazım. Zapreti denedim ama olmadı. Genişletmek için tıkla... GitHub - xvzc/SpoofDPI: Simple and fast anti-censorship tool written in Go Simple and fast anti-censorship tool written in Go - xvzc/SpoofDPI github.com adresine gidin. sağ tarafta "Releases" yazar ona tıklayın. Şuan "v0.12.0" versiyonu mevcut. "Assets" kısmında "spoofdpi-windows-amd64.exe" arayın, indirin, çalıştırın. Ama GoodByeDPI daha iyidir. Dilerseniz onu da atarım?
qwebedo Decapat Katılım 31 Temmuz 2023 Mesajlar 256 Çözümler 3 Yer Ankara Daha fazla Sistem Özellikleri Monster Abra A7 V15.1 Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 31 Mart 2025 #3 759504 dedi: GitHub - xvzc/SpoofDPI: Simple and fast anti-censorship tool written in Go Simple and fast anti-censorship tool written in Go - xvzc/SpoofDPI github.com Adresine gidin. Sağ tarafta "releases" yazar ona tıklayın. Şu an "v0.12.0" versiyonu mevcut. "assets" kısmında "spoofdpi-windows-amd64.exe" arayın, indirin, çalıştırın. Genişletmek için tıkla... Konuyu açan arkadaş bence Linux için istemiş, bende onun için sormuştum aslında. Yetersiz bilgi için kusura bakmayın.
759504 dedi: GitHub - xvzc/SpoofDPI: Simple and fast anti-censorship tool written in Go Simple and fast anti-censorship tool written in Go - xvzc/SpoofDPI github.com Adresine gidin. Sağ tarafta "releases" yazar ona tıklayın. Şu an "v0.12.0" versiyonu mevcut. "assets" kısmında "spoofdpi-windows-amd64.exe" arayın, indirin, çalıştırın. Genişletmek için tıkla... Konuyu açan arkadaş bence Linux için istemiş, bende onun için sormuştum aslında. Yetersiz bilgi için kusura bakmayın.
7 759504 Centipat Katılım 22 Şubat 2024 Mesajlar 154 31 Mart 2025 #4 qwebedo dedi: Konuyu açan arkadaş bence Linux için istemiş, bende onun için sormuştum aslında. Yetersiz bilgi için kusura bakmayın. Genişletmek için tıkla... Tamam o zaman şöyle yapın "spoofdpi-linux-amd64.tar.gz" indirin, dosyayı çıkartın, ardından terminal yardımıyla çalıştırın. 759504 dedi: Tamam o zaman şöyle yapın "spoofdpi-linux-amd64.tar.gz" indirin, dosyayı çıkartın, ardından terminal yardımıyla çalıştırın. Genişletmek için tıkla... Dosya Ekleri Capture.PNG 23,3 KB · Görüntüleme: 398
qwebedo dedi: Konuyu açan arkadaş bence Linux için istemiş, bende onun için sormuştum aslında. Yetersiz bilgi için kusura bakmayın. Genişletmek için tıkla... Tamam o zaman şöyle yapın "spoofdpi-linux-amd64.tar.gz" indirin, dosyayı çıkartın, ardından terminal yardımıyla çalıştırın. 759504 dedi: Tamam o zaman şöyle yapın "spoofdpi-linux-amd64.tar.gz" indirin, dosyayı çıkartın, ardından terminal yardımıyla çalıştırın. Genişletmek için tıkla...
qwebedo Decapat Katılım 31 Temmuz 2023 Mesajlar 256 Çözümler 3 Yer Ankara Daha fazla Sistem Özellikleri Monster Abra A7 V15.1 Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 31 Mart 2025 #5 759504 dedi: Tamam o zaman şöyle yapın "spoofdpi-linux-amd64.tar.gz" indirin, dosyayı çıkartın, ardından terminal yardımıyla çalıştırın. Genişletmek için tıkla... deneyeceğim teşekkürler.
759504 dedi: Tamam o zaman şöyle yapın "spoofdpi-linux-amd64.tar.gz" indirin, dosyayı çıkartın, ardından terminal yardımıyla çalıştırın. Genişletmek için tıkla... deneyeceğim teşekkürler.
bay0rdek Decapat Katılım 28 Kasım 2022 Mesajlar 336 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Nisan 2025 #6 759504 dedi: Tamam o zaman şöyle yapın "spoofdpi-Linux-AMD64.tar. Gz" indirin, dosyayı çıkartın, ardından terminal yardımıyla çalıştırın. Genişletmek için tıkla... Hocam nasıl çalıştıracağımı anlatır mısınız?
759504 dedi: Tamam o zaman şöyle yapın "spoofdpi-Linux-AMD64.tar. Gz" indirin, dosyayı çıkartın, ardından terminal yardımıyla çalıştırın. Genişletmek için tıkla... Hocam nasıl çalıştıracağımı anlatır mısınız?
7 759504 Centipat Katılım 22 Şubat 2024 Mesajlar 154 2 Nisan 2025 #7 bay0rdek dedi: Hocam nasıl çalıştıracağımı anlatır mısınız? Genişletmek için tıkla... Dosyaları çıkardıktan sonra Terminale aşağıdaki komutu yazıp çalıştırıyorsun chmod 777 spoofdpi Ardından aşağıdaki komut ile çalıştırıyorsun ./spoofdpi
bay0rdek dedi: Hocam nasıl çalıştıracağımı anlatır mısınız? Genişletmek için tıkla... Dosyaları çıkardıktan sonra Terminale aşağıdaki komutu yazıp çalıştırıyorsun chmod 777 spoofdpi Ardından aşağıdaki komut ile çalıştırıyorsun ./spoofdpi
xmatugfg Hectopat Katılım 15 Haziran 2024 Mesajlar 1.917 Makaleler 2 Çözümler 30 Daha fazla Sistem Özellikleri CPU: Intel® Core™ i5-2400 GPU: AMD RX 460 RAM: 16 GB DDR3 1333 MHz SSD: 500 GB Sata | 120 GB Sata Anakart: Asus H61M-K Cinsiyet Erkek Meslek Yazılım Mühendisi 2 Nisan 2025 #8 759504 dedi: GitHub - xvzc/SpoofDPI: Simple and fast anti-censorship tool written in Go Simple and fast anti-censorship tool written in Go - xvzc/SpoofDPI github.com adresine gidin. sağ tarafta "Releases" yazar ona tıklayın. Şuan "v0.12.0" versiyonu mevcut. "Assets" kısmında "spoofdpi-windows-amd64.exe" arayın, indirin, çalıştırın. Genişletmek için tıkla... SpoofDPI'ı aktif ettim ama halen engel var.
759504 dedi: GitHub - xvzc/SpoofDPI: Simple and fast anti-censorship tool written in Go Simple and fast anti-censorship tool written in Go - xvzc/SpoofDPI github.com adresine gidin. sağ tarafta "Releases" yazar ona tıklayın. Şuan "v0.12.0" versiyonu mevcut. "Assets" kısmında "spoofdpi-windows-amd64.exe" arayın, indirin, çalıştırın. Genişletmek için tıkla... SpoofDPI'ı aktif ettim ama halen engel var.
bay0rdek Decapat Katılım 28 Kasım 2022 Mesajlar 336 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Nisan 2025 #9 759504 dedi: Dosyaları çıkardıktan sonra Terminale aşağıdaki komutu yazıp çalıştırıyorsun chmod 777 spoofdpi Ardından aşağıdaki komut ile çalıştırıyorsun ./spoofdpi Genişletmek için tıkla... "İkili dosya çalıştırılamıyor : Çalıştırılabilir biçem hatası" çıktısını alıyorum. Hocam ne yapacağım? Sorunu sonradan hallettim ama ne zapret ne de spoofdpi çalışmıyor şu anlık Proton VPN ile idare ediyorum. bay0rdek dedi: "İkili dosya çalıştırılamıyor: Çalıştırılabilir biçem hatası" çıktısını alıyorum. Hocam ne yapacağım? Genişletmek için tıkla... Son düzenleme: 2 Nisan 2025
759504 dedi: Dosyaları çıkardıktan sonra Terminale aşağıdaki komutu yazıp çalıştırıyorsun chmod 777 spoofdpi Ardından aşağıdaki komut ile çalıştırıyorsun ./spoofdpi Genişletmek için tıkla... "İkili dosya çalıştırılamıyor : Çalıştırılabilir biçem hatası" çıktısını alıyorum. Hocam ne yapacağım? Sorunu sonradan hallettim ama ne zapret ne de spoofdpi çalışmıyor şu anlık Proton VPN ile idare ediyorum. bay0rdek dedi: "İkili dosya çalıştırılamıyor: Çalıştırılabilir biçem hatası" çıktısını alıyorum. Hocam ne yapacağım? Genişletmek için tıkla...