Discord ve Roblox'a girmem gerekiyor. Bu yüzden lazım. Zapreti denedim ama olmadı.
![]()
GitHub - xvzc/SpoofDPI: Simple and fast anti-censorship tool written in Go
Simple and fast anti-censorship tool written in Go - xvzc/SpoofDPIgithub.com
Adresine gidin. Sağ tarafta "releases" yazar ona tıklayın.
Şu an "v0.12.0" versiyonu mevcut. "assets" kısmında "spoofdpi-windows-amd64.exe" arayın, indirin, çalıştırın.
Konuyu açan arkadaş bence Linux için istemiş, bende onun için sormuştum aslında. Yetersiz bilgi için kusura bakmayın.
Tamam o zaman şöyle yapın "spoofdpi-linux-amd64.tar.gz" indirin, dosyayı çıkartın, ardından terminal yardımıyla çalıştırın.
deneyeceğim teşekkürler.Tamam o zaman şöyle yapın "spoofdpi-linux-amd64.tar.gz" indirin, dosyayı çıkartın, ardından terminal yardımıyla çalıştırın.
Tamam o zaman şöyle yapın "spoofdpi-Linux-AMD64.tar. Gz" indirin, dosyayı çıkartın, ardından terminal yardımıyla çalıştırın.
Hocam nasıl çalıştıracağımı anlatır mısınız?
SpoofDPI'ı aktif ettim ama halen engel var.![]()
GitHub - xvzc/SpoofDPI: Simple and fast anti-censorship tool written in Go
Simple and fast anti-censorship tool written in Go - xvzc/SpoofDPIgithub.com
adresine gidin. sağ tarafta "Releases" yazar ona tıklayın.
Şuan "v0.12.0" versiyonu mevcut. "Assets" kısmında "spoofdpi-windows-amd64.exe" arayın, indirin, çalıştırın.
"İkili dosya çalıştırılamıyor : Çalıştırılabilir biçem hatası" çıktısını alıyorum. Hocam ne yapacağım?Dosyaları çıkardıktan sonra Terminale aşağıdaki komutu yazıp çalıştırıyorsun
chmod 777 spoofdpi
Ardından aşağıdaki komut ile çalıştırıyorsun
./spoofdpi
"İkili dosya çalıştırılamıyor: Çalıştırılabilir biçem hatası" çıktısını alıyorum. Hocam ne yapacağım?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.