TeisXDS
Centipat
Daha fazla
VPN kadar yavaşlamayacağı kesin. Android cihazın ağ kabiliyetine de bağlı, 5ghz var mı mesela hızlı mı? Çok eski bir cihazsa biraz kötü olabilir.android cihaz için bir yavaşlama söz konusu olur mu hocam? veya ısınma gibi bir problem?
5G özelliği var ama 4-5 yıllık telefonVPN kadar yavaşlamayacağı kesin. Android cihazın ağ kabiliyetine de bağlı, 5ghz var mı mesela hızlı mı? Çok eski bir cihazsa biraz kötü olabilir.
Bence sıkıntı olmaz, deneyebilirsin. Ama önce MacOS'da SOCKS5 proxy kullanıp bunu sistem geneli yapabileceğin bir uygulama var mı onu bulman gerekir.5G özelliği var ama 4-5 yıllık telefon
ve bu bahsettiğiniz SOCKS5 proxy e nasıl bağlanabilirim? program gibi bir araç varsa bunun için güzel olurMacOS cihazım olmadığı için deneme şansım yok ancak teorik olarak bir yöntem mümkün. Android veya Windows bir cihaz lazım.
Örneğin android cihaz evdeki modeme bağlı olsun ve yerel IP adresi 192.168.1.101 olsun. ByeDPI Android cihazda çalıştırıldıktan sonra Macos cihazdan sistem geneli SOCKS5 proxy kullanmaya yarayan bir uygulama ile 192.168.1.101:1080 adresine bağlantı sağlanıp kullanılabilir. Uzaktaki VPN'e bağlanmaktansa aynı ağdaki başka bir cihaza bağlanmak daha iyidir. Bu dediğimi Windows cihazım için yaptım MacOS'da da işe yarayacağını düşünüyorum.
anladım hocam sağolun bakacağımBence sıkıntı olmaz, deneyebilirsin. Ama önce MacOS'da SOCKS5 proxy kullanıp bunu sistem geneli yapabileceğin bir uygulama var mı onu bulman gerekir.
Warp+ almaya değer mi? Fiyatı uygun da.Cloudflare WARP indirin müthiş hızda ve ücretsiz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.