Spoofer formatla geçer mi?

Daha fazla  
Arkadaşlar ben FiveM'de durmadan spoofer banı yiyordum spoofer kullanmamama rağmen bu da aklımda önceki sahibinin kullanmış olduğu geldi. Ben de format atmak istedim. Format atınca geçer mi spoofer? Bazı arkadaşlarım geçmez dedi. Ayrıca spoofer olduğunu nasıl anlarım?

Arkadaşlar ben FiveM'de durmadan spoofer banı yiyordum spoofer kullanmamama rağmen bu da aklımda önceki sahibinin kullanmış olduğu geldi. Ben de format atmak istedim. Format atınca geçer mi spoofer? Bazı arkadaşlarım geçmez dedi. Ayrıca spoofer olduğunu nasıl anlarım?

Öncelikle Bir banı kaldırmak için spoofer vs boş iş. Spoofer zaten bilgisayarındaki bazı donanımlarının Serial'ını değiştiren bir araç ve eski girdi çıktıları kalıntıları temizliyor onun yerinede formatla bu işi çözersin, spoofer yerine 3-4 program ile kolaylıkla Serial değiştirebilirsin. Ardından BIOS Update yap bir üst sürüme veya bir alt sürüme güncelle BIOS'unu, aynı sürüme güncelleme olmaz, ardından sistemi formatla ve yeni social club satın al düzelir.

Son düzenleme:
Öncelikle bir banı kaldırmak için spoofer vs boş iş. Spoofer zaten bilgisayarındaki bazı donanımlarının Serial'ını değiştiren bir araç, spoofer yerine 3-4 program ile kolaylıkla Serial değiştirebilirsin. Ardından BIOS Update yap bir üst sürüme veya bir alt sürüme güncelle BIOS'unu aynı sürüme güncelleme olmaz, ardından sistemi formatla düzelir.

Hocam ben hiç spoofer açmadım ki nasıl olduğunu da bilmiyorum ondan sonra bilgisayarı kendim aldıktan sonra üst sürüme BIOS'u formatladım ama yine de FiveM'de five guard ban yedim. Ve spoofer olarak gözüküyordu. Ama başka serverda oynuyordum sonra o ban yediğim serveri tekrar denediğimde ban yedim ve oynadığımada girince ondanda ban yedim. Acaba o serverdamı bir sorun var bilmiyorum. Hocam acaba benim bilgisayarda spoofer olarak gösteren bir dosyamı var? Bir de hocam ben fiveguard banı yediğimde HWID banmı yemiş oluyorum?

Hocam ben hiç spoofer açmadım ki nasıl olduğunu da bilmiyorum ondan sonra bilgisayarı kendim aldıktan sonra üst sürüme BIOS'u formatladım ama yine de FiveM'de five guard ban yedim. Ve spoofer olarak gözüküyordu. Ama başka serverda oynuyordum sonra o ban yediğim serveri tekrar denediğimde ban yedim ve oynadığımada girince ondanda ban yedim. Acaba o serverdamı bir sorun var bilmiyorum. Hocam acaba benim bilgisayarda spoofer olarak gösteren bir dosyamı var? Bir de hocam ben fiveguard banı yediğimde HWID banmı yemiş oluyorum?

Fiveguard banı Sunucuların attığı bir ban metodu, FiveM'in kendisiyle HWID ile alakası yok. Sen şimdi banı sunuculardan mı yiyorsun yoksa FiveM'in kendisinden mi? FiveM'in kendisinden yiyorsan HWID ve hesabın ban yemiş olur ve giremessin sen anladığım kadarıyla sunuculara girip faveguard yiyorsun büyük ihtimalle oyun dosyalarındaki bir şey tetikliyor ve sunucunun koruması sana ban atıyor FiveM'in her şeyini silip tekrar kurmayı denedin mi?

Fiveguard banı sunucuların attığı bir ban metodu, FiveM'in kendisiyle HWID ile alakası yok. Sen şimdi banı sunuculardan mı yiyorsun yoksa FiveM'in kendisinden mi? FiveM'in kendisinden yiyorsan HWID ve hesabın ban yemiş olur ve giremessin sen anladığım kadarıyla sunuculara girip faveguard yiyorsun büyük ihtimalle oyun dosyalarındaki bir şey tetikliyor ve sunucunun koruması sana ban atıyor FiveM'in her şeyini silip tekrar kurmayı denedin mi?

Format attım vallahi hocam direkt zaten atacaktım bu olunca direkt attım. FiveM'in ban attığını nasıl anlayacağım. Bana atılan banlarda numara yazıyordu 4 haneli ban numarası fiveguardmı oluyor.

Format attım vallahi hocam direkt zaten atacaktım bu olunca direkt attım. FiveM'in ban attığını nasıl anlayacağım. Bana atılan banlarda numara yazıyordu 4 haneli ban numarası fiveguardmı oluyor.

Evet fiveguard o banıda zaten sunucu yetkilileriyle konuşup kaldırabilirsin onlara o kodu vererek yani sana FiveM ban atmıyor, Sunucuların Koruması FiveGuard ban atıyor ve dediğim gibi Hile vs 3.yazılım mods yükledinmi herhangi FiveM'e? Bilgisayarındaki bir şey Sunucudaki Fiveguard'ı tetikliyor ve ban atıyor.

SS atarmısın o ban numarası yazan ekranı?

Evet fiveguard o banıda zaten sunucu yetkilileriyle konuşup kaldırabilirsin onlara o kodu vererek yani sana FiveM ban atmıyor, sunucuların koruması fiveguard ban atıyor ve dediğim gibi hile vs 3.yazılım mods yükledinmi herhangi FiveM'e? Bilgisayarındaki bir şey sunucudaki Fiveguard'ı tetikliyor ve ban atıyor.

SS atar mısın o ban numarası yazan ekranı?

Formatladığım için GTA yüklü değil şu an ama böyleydi. Peki FiveM nasıl ban atar ne yaparsak yeriz yani?

1722171139005.png

Technopat Haberler

Geri
Yukarı