Spor çalışırken omuzun dengesiz olması

krekeas

Decapat
Daha fazla  
Ön ve yan omuzum iyi gidiyor ama arka omuzum çok kötü yok gibi bir şey ve hep arka omuz çalışıyordum ama 1 aydır falan çekiş günleri gidemedim spora. Sadece itiş günleri gidebildim, bundan da arka omuzum böyle bir hal aldı. 1-2 hafta ön omuz yapmasam sadece yan ve arka omuz yapsam düzelir mi? Zaten dumbell press falan yaparken ön omuzum gayet iyi çalışıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ön ve yan omuzum iyi gidiyor ama arka omuzum çok kötü yok gibi bir şey ve hep arka omuz çalışıyordum ama 1 aydır falan çekiş günleri gidemedim spora. Sadece itiş günleri gidebildim, bundan da arka omuzum böyle bir hal aldı. 1-2 hafta ön omuz yapmasam sadece yan ve arka omuz yapsam düzelir mi? Zaten dumbell press falan yaparken ön omuzum gayet iyi çalışıyor.

1 ayda küçülmüş sadece düzelir çekişe başlayınca bu kadar takılınacak bir şey değil.

Face pull denediniz mi? Benim arka omzumu başka hiçbir harekete gerek kalmadan en çok geliştiren hareket oldu. Ben yere yatıp bacağımı direğe sabitleyerek yapıyorum, denge problemi olmadığı için daha ağır girebiliyorum ama diğer insanlara komik geliyor. Diğerlerinin fikrini önemsemiyorsanız bi deneyin derim.

Face pull yaptım ama ayakta çok fazla denge problemi yaşadığım için bırakıp pec deck rear delt fly yapmaya başladım. Face pull da denerim oturarak çok mantıklı geldi.

Face pull yaptım ama ayakta çok fazla denge problemi yaşadığım için bırakıp pec deck rear delt fly yapmaya başladım. Face pull da denerim oturarak çok mantıklı geldi.
Deneyimlerinizi yazarsınız, bende facepullu ayakta kalmanın verdiği denge sorunları ve iyi hissettirmemesi nedeniyle yapmıyodum. Yatarak yapınca hem denge faktörünü eliyor hemde çok daha ağır girebiliyorsunuz ana gövde de yük olmayacağı için. Çok güzel hissettiriyor.

Bu videoda gösteriliyor nasıl yapılacağı. 0:20

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı