D Devlet Türkeş Femtopat Katılım 14 Haziran 2022 Mesajlar 18 30 Temmuz 2022 #1 Arkadaşlar onurgaya baskı yaparak boyumun uzamayı bırakmasını istemiyorum. Dosya Ekleri spor.png 154,9 KB · Görüntüleme: 82 Son düzenleyen: Moderatör: 30 Temmuz 2022
Kayra Cem Hectopat Katılım 23 Şubat 2020 Mesajlar 698 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Temmuz 2022 #2 Devlet Türkeş dedi: Arkadaşlar onurgaya baskı yaparak boyumun uzamayı bırakmasını istemiyorum. Genişletmek için tıkla... Hareketleri düzgün yaparsan sorun olmaz.
Devlet Türkeş dedi: Arkadaşlar onurgaya baskı yaparak boyumun uzamayı bırakmasını istemiyorum. Genişletmek için tıkla... Hareketleri düzgün yaparsan sorun olmaz.
Saint Lucia Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 23 Mayıs 2019 Mesajlar 16.040 Çözümler 96 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Temmuz 2022 #3 Evet yapar. Fakat doğru ağırlıkla çalışacaksın. Ters hareket yapmayacaksın. Boy uzamasına halterci olmadığın zaman sıkıntı olmuyor. Spor salonunda adam 10 yıldır spor yapıyor boyu 1.85. Olsa onun boyu uzamazdı. Kendinizi korkutmayın.
Evet yapar. Fakat doğru ağırlıkla çalışacaksın. Ters hareket yapmayacaksın. Boy uzamasına halterci olmadığın zaman sıkıntı olmuyor. Spor salonunda adam 10 yıldır spor yapıyor boyu 1.85. Olsa onun boyu uzamazdı. Kendinizi korkutmayın.
A aabcc Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Mayıs 2020 Mesajlar 7.613 Makaleler 4 Çözümler 41 30 Temmuz 2022 #4 Dambılla yana eğilmeler falan o ne öyle nereyi çalıştırıyor o? Oblik mi. Çok saçma program. Onun dışında formunuza dikkat ettiğiniz sürece süper olur.
Dambılla yana eğilmeler falan o ne öyle nereyi çalıştırıyor o? Oblik mi. Çok saçma program. Onun dışında formunuza dikkat ettiğiniz sürece süper olur.
Kayra Cem Hectopat Katılım 23 Şubat 2020 Mesajlar 698 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Temmuz 2022 #5 aabcc dedi: Dambılla yana eğilmeler falan o ne öyle nereyi çalıştırıyor o? Oblik mi. Çok saçma program. Onun dışında formunuza dikkat ettiğiniz sürece süper olur. Genişletmek için tıkla... Çok etkili bir hareket diye görmüştüm.
aabcc dedi: Dambılla yana eğilmeler falan o ne öyle nereyi çalıştırıyor o? Oblik mi. Çok saçma program. Onun dışında formunuza dikkat ettiğiniz sürece süper olur. Genişletmek için tıkla... Çok etkili bir hareket diye görmüştüm.
A aabcc Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Mayıs 2020 Mesajlar 7.613 Makaleler 4 Çözümler 41 31 Temmuz 2022 #6 Kayra Cem dedi: Çok etkili bir hareket diye görmüştüm. Genişletmek için tıkla... Hocam karın hareketi, çalışmanıza gerek yok bence. Yağ oranınızı azaltın yeter.
Kayra Cem dedi: Çok etkili bir hareket diye görmüştüm. Genişletmek için tıkla... Hocam karın hareketi, çalışmanıza gerek yok bence. Yağ oranınızı azaltın yeter.