Spor için beslenme programı nasıl olmalı?

adems2

Femtopat
Daha fazla  
2 aydır spor salonuna gidiyorum ve 1 kg kas kaybetmişim. Düzenli, saatleriyle beraber günlük yemem gereken bir proglam söylerseniz çok sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Herkesin beslenme programı aynı sonucu vermez. Kendi kalori ve makro ihtiyaçlarınızı kendiniz hesaplayarak ona göre bir beslenme programı hazırlamalısınız.Buradan kendiniz hesaplayabilirsiniz. Amacınız kilo almaksa 300-500 kalori fazlasını kilo vermekse 300-500 kalori azını yiyin. Ayrıca spora 2 ay gidip 1 kg kas kaybetmek hiç mantıklı gelmedi bana.

75 kiloyum ve suan dusmekte cıkmakta istemiyorum aynı sekilde kalıp yag yakıp kas kazanmak istiyorum onun icin ne yapmam lazım 2 ayda 1 kg kas kaybetmek bencede sacma ilk basta 28-29 yag oranım vardı suan 23 dustu fakat 1kg kas kaybetmek saçma bencede.

Hocam spora başladığınız için kilo değişimi illa olur ve bu takılması gereken bir şey değil. 1 kilo yağ ile 1 kilo kasın kapladığı yer aynı değil. Siz aynadaki görüntünüze bakın. Yağ oranınız çok yüksek dediğim gibi 300-500 kalori açığı yaparak proteinli beslenmeniz lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…