çalışkan genç Hectopat Katılım 9 Aralık 2019 Mesajlar 560 20 Temmuz 2025 #1 Arkadaşlar spor için 2,5 l matara arayışındayım ve bunu buldum. https://www.hepsiburada.com/numune-market-suhvee-sporcu-su-matarasi-p-HBCV00004M0LZ5 Sizce alınır mı? Plastik olması sıkıntı yaşatır mı? Bütçem maksimim 600 TL.
Arkadaşlar spor için 2,5 l matara arayışındayım ve bunu buldum. https://www.hepsiburada.com/numune-market-suhvee-sporcu-su-matarasi-p-HBCV00004M0LZ5 Sizce alınır mı? Plastik olması sıkıntı yaşatır mı? Bütçem maksimim 600 TL.
Warn Centipat Katılım 8 Temmuz 2024 Mesajlar 331 Makaleler 1 Çözümler 2 Yer Beyoğlu/İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci, Yazılımcı, Futbolcu, Bodyci 20 Temmuz 2025 #2 Plastik alacaksanız 5 numara - PP almanız en iyisi olacaktır. En güvenli sayılan plastiktir.
çalışkan genç Hectopat Katılım 9 Aralık 2019 Mesajlar 560 20 Temmuz 2025 #3 Hocam benim bulduklarım genelde bu tarz idi ama sizin anlattığınız kritere uygun varsa atar mısınız ürün linki?
Hocam benim bulduklarım genelde bu tarz idi ama sizin anlattığınız kritere uygun varsa atar mısınız ürün linki?
Warn Centipat Katılım 8 Temmuz 2024 Mesajlar 331 Makaleler 1 Çözümler 2 Yer Beyoğlu/İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci, Yazılımcı, Futbolcu, Bodyci 20 Temmuz 2025 #4 çalışkan genç dedi: Hocam benim bulduklarım genelde bu tarz idi ama sizin anlattığınız kritere uygun varsa atar mısınız ürün linki? Genişletmek için tıkla... Açıklamasında BPA sız yazıyor. Yalan değilse güvenlidir. Alınabilir.
çalışkan genç dedi: Hocam benim bulduklarım genelde bu tarz idi ama sizin anlattığınız kritere uygun varsa atar mısınız ürün linki? Genişletmek için tıkla... Açıklamasında BPA sız yazıyor. Yalan değilse güvenlidir. Alınabilir.
çalışkan genç Hectopat Katılım 9 Aralık 2019 Mesajlar 560 20 Temmuz 2025 #5 Satıcıya sordum hocam. Gelen cevaba göre satın alacağım.
Warn Centipat Katılım 8 Temmuz 2024 Mesajlar 331 Makaleler 1 Çözümler 2 Yer Beyoğlu/İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci, Yazılımcı, Futbolcu, Bodyci 20 Temmuz 2025 #6 çalışkan genç dedi: Satıcıya sordum hocam. Gelen cevaba göre satın alacağım. Genişletmek için tıkla... Sporunuzda başarılar. Şimdiden hayırlı olsun. İyi geceler.
çalışkan genç dedi: Satıcıya sordum hocam. Gelen cevaba göre satın alacağım. Genişletmek için tıkla... Sporunuzda başarılar. Şimdiden hayırlı olsun. İyi geceler.
çalışkan genç Hectopat Katılım 9 Aralık 2019 Mesajlar 560 20 Temmuz 2025 #7 Çok teşekkür ediyorum hocam . Sizlere de iyi geceler.