Spor ile vücut yapma

Teşekkürler inşallah bu yaz istediğim vücuda kavuşurum gerçekten iğrenç bir şey kilo verdikten sonrada kurtulamıyorsun derisiydi yağıydı uğraşıp duruyorsun.

Doğru söylüyorsunuz hocam işte nasıl kilo verdiğinizde önemli bende 4 ay önce başladım spora başladığımda 102 kiloydum fitness + kardiyo + beslenme sağlıklı bir şekilde 81 kiloya indim vücudumda parçalanmaya başladı eski halime göre gayet iyi.
 
Arkadaşlar bende eylül ayında 78 kiloydum bir kaç yaşadığım üzücü olay sonrası iştahsızlık falan derken çok kilo kaybettim 62,6 kilo oldum. Fakat çok gariptir ki zayıf olduğum halde basen kısmında yağlarım var, bunları nasıl kaybedebilirim ?
 
Kardiyo.
 

Onlar bende de var ben 5 ay her gün 10 km bisiklet sürdüm ama gitmediler hala kalın bacaklarım sanırım deri onlar.
 

Ben de mal gibi aç kalarak sadece kardio ile 20 kilo verdim çoğu gitti ama özellike göbek ve belde bayağı yağ kaldı skinny fat oldum şimdi fullbody + hiit kardiyo ile yakmaya çalışıyorum önerilere açığım. Yağ oranım 18 falan bir 15'e düşse iyi olacak.
 

Bende öyle verdim günde 500 kalori falan aldım akşamda 2 saat bisiklet sürdüm.
 
Soğuk duşun yağ yakımına var mı bir etkisi ? ben 2 senedir soğuk suyla yıkanıyorum bir faydasını görmedim yağ konusunda.
 
Bende öyle verdim günde 500 kalori falan aldım akşamda 2 saat bisiklet sürdüm.

Şu an ne yapıyorsun hocam? Ben fullbody + 2gün kardiyo 1700 kalorilerde takılıyorum özellikle göbek var ne kadar zamanda işe yarar acaba. Mesajı gören arkadaşlar sakın bizim gibi kilo vermeyin sonra uğraşırsınız.
 
Soğuk duşun yağ yakımına var mı bir etkisi? Ben 2 senedir soğuk suyla yıkanıyorum bir faydasını görmedim yağ konusunda.

Yağ yakımı değil de vücudu sıkılaştırıyor Rus hatunlar buzlu küvete giriyorlarmış.

Ben bisiklet sürmek dışında bir şey yapmıyorum 2 aydır yediklerime dikkat ediyorum ama yine de cips falan atıyorum arada akşamları bisiklet sürmeye devam ediyorum nisan ayında spora başlayınca dikkat edeceğim yediğime içtiğime.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…