Spor koçu önerisi

KemoHisa

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar birkaç aydır spora gidiyorum ama çok verim alabildiğimi düşünemiyorum o yüzden koçluk almayı düşünüyorum. Bana kimleri önerebilirsiniz? Çok pahalı olmasını istemem ve herkese verilen programları vermeyecek güvenilir biri var mı camiada kimleri önerirsiniz? Benim düşüncelerim Marcus Ardabuild ve Ertuğ Evrekli.

Son düzenleyen: Moderatör:
Marcus üstüne para verse koçluk almam. Henüz birkaç ay olmuş başlayalı neden hocaya ihtiyaç duyuyorsun ki? Saçma sapan her hareket 4x12 yazan programları yapmadığın, tükenişe gittiğin, her kas grubu için 4-5 hareket olmayan bir program uyguladığın sürece gelişirsin.

Marcus üstüne para verse koçluk almam. Henüz birkaç ay olmuş başlayalı neden hocaya ihtiyaç duyuyorsun ki? Saçma sapan her hareket 4x12 yazan programları yapmadığın, tükenişe gittiğin, her kas grubu için 4-5 hareket olmayan bir program uyguladığın sürece gelişirsin.

Amacım aslında antrenman programı değil diyet sıkıntım çok var diyetten çok az anlıyorum tavuk ve pilav yiyorum sadece ama doğru olduğunu düşünmüyorum o yüzden de almak istiyorum.

Amacım aslında antrenman programı değil diyet sıkıntım çok var diyetten çok az anlıyorum tavuk ve pilav yiyorum sadece ama doğru olduğunu düşünmüyorum o yüzden de almak istiyorum.
O zaman iyi araştır, bence çok fazla bilinmeyen tiplere bile yönelebilirsin az öğrencisi olacağı için.

Arkadaşlar birkaç aydır spora gidiyorum ama çok verim alabildiğimi düşünemiyorum o yüzden koçluk almayı düşünüyorum. Bana kimleri önerebilirsiniz? Çok pahalı olmasını istemem ve herkese verilen programları vermeyecek güvenilir biri var mı camiada kimleri önerirsiniz? Benim düşüncelerim marcus ardabuild ve ertuğ evrekli.

Mustafa Yıldıza bakın derim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı