Spor Oyunları İçin Gamepad Tercihi

Hangi Gamepad

  • Dualshock 4

    Oy: 2 22,2%
  • Xbox One Controller

    Oy: 5 55,6%
  • Xbox 360 Controller

    Oy: 2 22,2%

  • Oy verenlerin toplamı
    9

Uyurgezegeze

Kilopat
Katılım
12 Nisan 2014
Mesajlar
1.008
Makaleler
3
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Herkese merhaba arkadaşlar. Yakında Fifa 2015 ve Nba 2k15 çıkıyor. Bu oyunları oynayabilmek için gamepad arıyorum. Seçenekler arasında Xbox 360, One ve Dualshock 4 var. Technopat'ta Dualshock 4' bilgisayarda çalıştırmayı okudum ama yazdığına göre aydınlatma ve dokunmatik yüzey çalıştırılamıyormuş fakat Merlin'in Kazanı'nda okuduğum habere göre Pcsx2'deki sürücüde onlar da kullanılabiliniyormuş. Dokunmatik yüzey bilgisayar oyunlarında kullanılamadığı için ona pek sıcak bakmıyorum. Geriye 360 ve One gamepad'leri kaldı. DH'den Mesut Çevik'in yayınladığı videoda One gamepad'ini ancak kablolu şekilde kullanabiliyormuşuz. Video Haziran ayında yayınlandığı için belki değişmiş olabilir. Sorum şu ki 360 ve One arasında 100 Tl'ye değecek kadar bir fark var mı? Konuyu yanlış yere açmış olabilirim ama böyle kategori bulamadım.
Herkese şimdiden teşekkür ederim.
 
Oy yanlış gitti yahu. Neyse, ehem ehem konumuza gelelim. Bence xBox One Controller çok iyi. Görünüm açısından da ergonomi açısından da.
 
XBOX 360 kontrolcüsü işini görecektir. Alan bir tanıdığımda kısa bir süre denemiştim çok rahat bir hissi var. Alan kişi de çok memnundu zaten.
 
xBox One Controller için 100 tl değer bana göre yenilik teknolojide her zaman iyidir (y) kablo olayı içinse ileride güncellemelerle bu sorun ortadan kalkar.
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı