FRErenK Femtopat Katılım 19 Haziran 2025 Mesajlar 47 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 22:58 #1 Merhaba, 15 yaşındayım spora başlamak istiyorum ama nasıl yapacağımı bilmiyorum. Kardiyo vs. zayıfım, kilo almam gerekiyor. Program bana önerebileceğiniz bir şey var mı ve kreatin kullanmalı mıyım? Son düzenleyen: Moderatör: Dün 23:03
Merhaba, 15 yaşındayım spora başlamak istiyorum ama nasıl yapacağımı bilmiyorum. Kardiyo vs. zayıfım, kilo almam gerekiyor. Program bana önerebileceğiniz bir şey var mı ve kreatin kullanmalı mıyım?
CasH20 Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Aralık 2013 Mesajlar 1.441 Çözümler 23 Dün 23:06 #2 5x5 ile başlayabilirsin, önce temel hareketleri ve mantığı öğren. Gerisi gelir.
FRErenK Femtopat Katılım 19 Haziran 2025 Mesajlar 47 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 23:09 #3 Full body mi çalışmam gerekiyor? Son düzenleyen: Moderatör: Dün 23:27
Fimbulwinter0 Hectopat Katılım 31 Temmuz 2023 Mesajlar 1.067 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 23:09 #4 18 yaş altında kreatin konusuna ne deniyor bilmiyorum. Kullanmak fayda kesinlikle sağlıyor ama araştırmak lazım yaş konusunu.
18 yaş altında kreatin konusuna ne deniyor bilmiyorum. Kullanmak fayda kesinlikle sağlıyor ama araştırmak lazım yaş konusunu.
Wanhedaa Hectopat Katılım 15 Ocak 2024 Mesajlar 3.924 Makaleler 1 Çözümler 31 Daha fazla Sistem Özellikleri Thermaltake S200 TG White Kasa 700W Gold Psu AMD Ryzen 5 7500F İşlemci Msi B650M Anakart 4070 Super Zotac Gaming Ekran Kartı 32 GB Ram 2Tb m.2 SSD Windows 11 Pro işletim sistemi Cinsiyet Kadın Dün 23:10 #5 FRErenK dedi: Full body mi çalışmam gerekiyor? Genişletmek için tıkla... Yeni başlangıç için evet kaslarınızın ağırlık kaldırmaya alışması gerek 1-2 haftaya aşağıda linkini paylaştığım tarz bir programa geçebilirsiniz. Push/Pull/Legs/Upper/Lower (PPLUL) Split (5x/Week) Learn about the push pull legs upper lower (PPLUL) split, and what makes it the best option for a 5-day frequency. www.hevyapp.com Creatin kullanmanızda bir sakınca yok suyu yeterli tükettiğiniz sürece sürdürebilirsiniz günde minimum 5 gram creatine 3 litre olacak şekilde
FRErenK dedi: Full body mi çalışmam gerekiyor? Genişletmek için tıkla... Yeni başlangıç için evet kaslarınızın ağırlık kaldırmaya alışması gerek 1-2 haftaya aşağıda linkini paylaştığım tarz bir programa geçebilirsiniz. Push/Pull/Legs/Upper/Lower (PPLUL) Split (5x/Week) Learn about the push pull legs upper lower (PPLUL) split, and what makes it the best option for a 5-day frequency. www.hevyapp.com Creatin kullanmanızda bir sakınca yok suyu yeterli tükettiğiniz sürece sürdürebilirsiniz günde minimum 5 gram creatine 3 litre olacak şekilde