Spor programı nasıl hazırlanır?

pilotds

Hectopat
Yer
Edirne
Daha fazla  
Uzun süredir yüzmeyle uğraşıyorum bir ara bırakmıştım şu an geri döndüm ve ekstra olarak spor salonuna gidiyorum. Bana yazılan antrenman iyi mi kötü mü bilmiyorum. Ve sadece 1 haftada 3 gün olarak ayarlanmış program ama az gibi geliyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uzun süredir yüzmeyle uğraşıyorum bir ara bırakmıştım şu an geri döndüm ve ekstra olarak spor salonuna gidiyorum. Bana yazılan antrenman iyi mi kötü mü bilmiyorum. Ve sadece 1 haftada 3 gün olarak ayarlanmış program ama az gibi geliyor.
Adaptasyon için fullbody vermişlerdir 1-2 aylığına. Aslında 3 gün az değil 3 gün giderek maksimal kas gelişimi sağlanabilir fullbody ile ama daha ileri seviyede. Objektif olarak kas gelişimi açısından en optimal program fullbody fakat başlangıçta verilen fullbody ile o fullbody bir değil. Ben de kullanıyorum kas başına 1 set yapıyorum. 1-2 ay fullbody yaptıktan sonra başka program vereceklerdir ama salonlarda verilenler genelde bayağı dandik oluyor çünkü malum, nitelikli PT yok denilebilecek kadar az. Geçen instagram'da bir "antrenör" ile tartıştım omuz ve tricepse küçük kas grubu diyor fakat üst vücuttaki en büyük 2 kas grubu.

Fullbody'den sonra 5 günlük PPLxUL yapabilirsin. ChatGPT'ye yazdırabilirsin sonra buraya atarsın eksiklere, hatalara v.s. bakarız.

Adaptasyon için fullbody vermişlerdir 1-2 aylığına. Aslında 3 gün az değil 3 gün giderek maksimal kas gelişimi sağlanabilir fullbody ile ama daha ileri seviyede. Objektif olarak kas gelişimi açısından en optimal program fullbody fakat başlangıçta verilen fullbody ile o fullbody bir değil. Ben de kullanıyorum kas başına 1 set yapıyorum. 1-2 ay fullbody yaptıktan sonra başka program vereceklerdir ama salonlarda verilenler genelde bayağı dandik oluyor çünkü malum, nitelikli pt yok denilebilecek kadar az. Geçen Instagram'da bir "antrenör" ile tartıştım omuz ve tricepse küçük kas grubu diyor fakat üst vücuttaki en büyük 2 kas grubu.

Fullbody'den sonra 5 günlük pplxul yapabilirsin. ChatGPT'ye yazdırabilirsin sonra buraya atarsın eksiklere, hatalara vs. Bakarız.

Tamamdır hocam teşekkürler 1 2 ay geçsin atacağım etiketlerim sizi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı