Spor programı nasıl?

Fullbody 6 aydır yapıyorum. Objektif olarak en optimal program 2 günde bir yapılan fullbody şuan güncel olarak o yüzden ona geçtim ama ben 3 gün yapıyorum keyfi. Cuma günüm yoğun çünkü. Gene gayet iyi her kas haftada 3 çalışılıyor ayrıca kendime ve başka şeylere daha çok vakit ayırabiliyorum.

Evet görür. Iyi zaten gayet. Her kas haftada 2 çalışıyor ve hacim yerinde gayet. Yazın da buna devam edilebilir gayet iş görür 4 gün gidilecekse.

Biceps ve tricepsten eksikten ziyade biceps yerinde denilebilir ama triceps tek bir idmanda fazla hacim bir araya doldurulmuş ve haftada 1 çalışılıyor sadece bicepsle triceps bu yüzden fullbody'ye de ekledim.
Yukarıda yazdığım değişikliklerle güzel bir program olur.

Anladığım kadarıyla Haziran'dan sonra daha çok gün gitmeye vakit olacak o zaman da 5 gün yeterli olur 5'in üstüne çıkmaya gerek yok hiç. PPLxUpper/Lower yapılabilir o zaman da.

Tamam hocam ben sizin dediğiniz şeyleri göz önünde bulundurarak o arkadaşın attığı programa göre gideceğim.

Haziranı sadece bir checkpoint olarak düşündüğümden öyle diyorum. Yani bir programı max 2 ay yapim kafasındayım. Yoksa her günüm boş olsa da 4 günden fazla gitmeyi düşünmüyorum. Teşekkür ederim vakit ayırıp uzun uzun yazdığın için.

Ne demek rica ederim.

Aynı programla zamanla ufak değişikliklerle yıllarca bile devam edilebilir. Çıkılmayan bir platoya girilmediği sürece programın tamamını değiştirmek zarara olur aynı hareketlerde ne kadar ustalaşılırsa sinir sistemi bunlara o kadar alışık olur, daha iyi motor ünite katılımı olur gibi gibi.

Valla çok bilgilisin. Senin kafadan aşağı formunu görmek isterdim açıkçası.

Vallahi çok bilgilisin. Senin kafadan aşağı formunu görmek isterdim açıkçası.

Teşekkürler Bilgi birikimimin çoğu sosyal medyada doğru kişileri takip etmekten geliyor. Videolarında kullandıkları araştırmalara bakıyorum, bazen kendim bakıyorum falan öyle öyle birikiyor burada bunu paylaşarak da pekiştiriyorum gibi bir şey.

Ne yalan söyleyeyim kendimi hiç çekmiyorum antrenmanı bitirip çıkıyorum

@OOM500 Sıkı bir AĞIRSAĞLAM takipçisi görüyorum. Çoğu konuda yazdıklarınızı okuyorum, kaynağımız aynı sayılır.

@OOM500 Sıkı bir AĞIRSAĞLAM takipçisi görüyorum. Çoğu konuda yazdıklarınızı okuyorum, kaynağımız aynı sayılır.
Ağırsağlam takip ediyorum evet.
Öğrendiklerimin neredeyse tamamını yabancı üreticilere borçluyum herhalde oradan edindiğim bilgileri ağırsağlam'dan öğrenmek için koçluk almam gerekirdi.
Antrenman bilimine ilgisi olup bu işin detaylarını bilmek isteyen ve yeterince ingilizcesi olanlara başlıca tavsiyelerim:
TNF
Elijah Mundy
Ryan Jewers
YoTalks
barisonurfitness
scientificallyjacked

Göğüs-biceps ile sırt triceps arasına bir gün boşluk koymak gerekmez mi? Sonuçta bench çalışırkan triceps da yoruluyor bir miktar.

Göğüs-biceps ile sırt triceps arasına bir gün boşluk koymak gerekmez mi? Sonuçta bench çalışırkan triceps da yoruluyor bir miktar.
Var hocam zaten bende biri salı günü diğeri perşembe ama arkadaşın hangi günleri boş bilmediğimden gün olarak yazdım sadece yoksa art arda 4 gün gym olmaz zaten.

Valla çok bilgilisin. Senin kafadan aşağı formunu görmek isterdim açıkçası.
Hocam bu arada kesin bir program bulmaya, oturtmaya zorlamayın ben hep tamam bu program mükemmel dediğim anlar oldu, haftalar geçtikçe denedikçe değiştirdim hareketleri yani bizim verdiğimiz programlardan birini seçin zamana göre program endini törpülüyor.

Güzel program abartmadan çalışacaksın.
Teşekkürler hocam zamanla oluşturdum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…