OOM500
Hectopat
Fullbody 6 aydır yapıyorum. Objektif olarak en optimal program 2 günde bir yapılan fullbody şuan güncel olarak o yüzden ona geçtim ama ben 3 gün yapıyorum keyfi. Cuma günüm yoğun çünkü. Gene gayet iyi her kas haftada 3 çalışılıyor ayrıca kendime ve başka şeylere daha çok vakit ayırabiliyorum.1)Ben bölge bölge çalışmayı daha çok seviyorum. Sen ne kadar zamandır full body yapıyorsun?
2)Söylediklerin doğrultusunda ekleme-çıkarma yaparak yukarıdaki program işimi görür mü? En azından 2 ay. Haziran ortasına kadar çalışıp daha sonra birinden program alabilirim. Biceps eksik, triceps fazla demişsin. Biceps ekleyip, triceps çıkarsam geriye kalan güzel mi hocam?
Evet görür. Iyi zaten gayet. Her kas haftada 2 çalışıyor ve hacim yerinde gayet. Yazın da buna devam edilebilir gayet iş görür 4 gün gidilecekse.
Biceps ve tricepsten eksikten ziyade biceps yerinde denilebilir ama triceps tek bir idmanda fazla hacim bir araya doldurulmuş ve haftada 1 çalışılıyor sadece bicepsle triceps bu yüzden fullbody'ye de ekledim.
Yukarıda yazdığım değişikliklerle güzel bir program olur.
Anladığım kadarıyla Haziran'dan sonra daha çok gün gitmeye vakit olacak o zaman da 5 gün yeterli olur 5'in üstüne çıkmaya gerek yok hiç. PPLxUpper/Lower yapılabilir o zaman da.

Bilgi birikimimin çoğu sosyal medyada doğru kişileri takip etmekten geliyor. Videolarında kullandıkları araştırmalara bakıyorum, bazen kendim bakıyorum falan öyle öyle birikiyor burada bunu paylaşarak da pekiştiriyorum gibi bir şey.
 Bilgi birikimimin çoğu sosyal medyada doğru kişileri takip etmekten geliyor. Videolarında kullandıkları araştırmalara bakıyorum, bazen kendim bakıyorum falan öyle öyle birikiyor burada bunu paylaşarak da pekiştiriyorum gibi bir şey.