Spor programı nasıl?

İnanın kullandığınız terimleri bilmiyorum. Upper lower la neyi kastediyorsunuz?

Sizin programda bir kas grubunu haftada 2 gün çalışabiliyor muyuz?
Hocam maalesef hayır. 4 gün içinde haftada birden fazla çalışmak istiyorsanız ya upper/lower yapacaksınız ya da full body devam. Varyasyonları oluyor ama benim programdan ben memnunum açıkcası.

Upper günü üst vücut lower günü alt vücut tüm kasları çalışıyoruz. Tabi 2 tane upper olacağı için bir haftada mesela 4 göğüs hareketi varsa 2 tanesini ilk upper günü geriye kalan 2 tanesini diğer upper günü yaparsınız.

Hocam maalesef hayır. 4 gün içinde haftada birden fazla çalışmak istiyorsanız ya upper/lower yapacaksınız ya da full body devam. Varyasyonları oluyor ama benim programdan ben memnunum açıkcası.

Upper günü üst vücut lower günü alt vücut tüm kasları çalışıyoruz. Tabi 2 tane upper olacağı için bir haftada mesela 4 göğüs hareketi varsa 2 tanesini ilk upper günü geriye kalan 2 tanesini diğer upper günü yaparsınız.
Upper/Lower 4 Day Bodybuilding Workout burada alt kısımda bir program var ama iyi midir acaba?

İyi ya iyi Military Press'e gerek yok beli fazla yoruyor onun yerine arnold press var ayrıca row yerine git benchi eğimli yapıp yüzüstü uzan 2 dambılla sırtı sıkıştır adını unuttum hareketin daha izole bir egzersiz yanlış formda yapmana imkan yok. O barbelle ayakta çekme nevalesini Smith Machine'de yap serbest ağırlıkla yaparsan ön kolu daha çok çalıştırırsın bende haftada 4 gün gidiyorum güray aydının hipertrofi programını komple alıp haftanın 2. göğüs gününe bench ekleyip rowları çıkart al sana mis gibi program bir de arka kola kickback ekledin mi tamam işte. Bu sporda ne yapacağın bellidir. Spor salonuna ciddi miktarlarda para veriyorsan makinelerle çalışılan izole egzersizleri arttırmaya özen göster olabildiğince serbest ağırlıklarla yapmamaya çalış ki hem paran boşa gitmesin hem yeni başlayan biriysen çok daha verim alırsın spor salonunun olayı bu zaten. Bu paylaştığın hareketleri evde bir çift dambıl bir de 120cm barla çok rahat yaparsın sağ üstteki görseldeki makinenin kullanıldığını hayatım boyunca görmedim.

Kullanıyorduk o makinayı. Ben 17-18 yaşındayken kendim de kullanıyordum başkalarını da görüyordum kullanırken. Kelebekten bahsediyorsun değil mi?

Yani kafama çok yatmadı ama değerlendireceğim.
Sizim bileceğiniz iş. Ayrıca günlük hangi kasları çalıştığımı biraz yanlış yazmışım, her güne omuz yazmışım. Omuzu sadece sırt çalıştığım günler çalışıyordum yani haftada 2 gün.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı