S sporcucocuk Femtopat Katılım 23 Kasım 2023 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ağustos 2024 #1 Programımı revize etmek istiyorum, hangisinden daha optimal verim alırım? 1) Pazartesi Göğüs / triceps Salı sırt / biceps Çarş omuz / bacak Perş göğüs / triceps Cuma sırt / biceps 2) Pazartesi push Salı pull Çarş legs Perş push Cuma pull
Programımı revize etmek istiyorum, hangisinden daha optimal verim alırım? 1) Pazartesi Göğüs / triceps Salı sırt / biceps Çarş omuz / bacak Perş göğüs / triceps Cuma sırt / biceps 2) Pazartesi push Salı pull Çarş legs Perş push Cuma pull
Mekasva33 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Eylül 2020 Mesajlar 1.847 Makaleler 1 Çözümler 8 Yer Mersin Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 28 Ağustos 2024 #2 sporcucocuk dedi: Programımı revize etmek istiyorum, hangisinden daha optimal verim alırım? 1) Pazartesi göğüs / triceps. Salı sırt / biceps. Çarş omuz / bacak. Perş göğüs / triceps. Cuma sırt / biceps. 2) Pazartesi push. Salı pull. Çarş legs. Perş push. Cuma pull. Genişletmek için tıkla... Push. Pull. Legs. Dinlenme. Push. Pull. Dinlenme. ya da Göğüs-Triceps Sırt-Biceps Omuz-Bacak Dinlenme Göğüs-Omuz-Triceps Sırt-Biceps Dinlenme
sporcucocuk dedi: Programımı revize etmek istiyorum, hangisinden daha optimal verim alırım? 1) Pazartesi göğüs / triceps. Salı sırt / biceps. Çarş omuz / bacak. Perş göğüs / triceps. Cuma sırt / biceps. 2) Pazartesi push. Salı pull. Çarş legs. Perş push. Cuma pull. Genişletmek için tıkla... Push. Pull. Legs. Dinlenme. Push. Pull. Dinlenme. ya da Göğüs-Triceps Sırt-Biceps Omuz-Bacak Dinlenme Göğüs-Omuz-Triceps Sırt-Biceps Dinlenme
S54337 Hectopat Katılım 13 Mart 2022 Mesajlar 2.648 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ağustos 2024 #3 push pull-leg dinlenme push pull-leg : : :