Spor programı tavsiyesi

364809

Kilopat
Makaleler
1
Haftanın 5 günü spor salonuna gidiyorum. Şu an PPL yapıyorum. Fakat PPL yaparken enerjiyi bir bölgeye harcadiktan sonra diğer bölgede verimli çalışma yapamıyorum.

PPL devam mı etmeliyim yoksa bölgesel olarak mı çalışmalıyım?

Bölgesel daha iyi olur. 5 gün PPL fazla zaten. Split'e geç derim.

1 ayda baklava kası (!)
Ondan daha yararlısını bilmiyorum

Bölgesel daha iyi olur. 5 gün PPL fazla zaten. Split'e geç derim.

Bazıları bazı kas gruplarının haftada 2 kere uyarılması iyi diyor. Peki bu doğru mu?
Split yaparsam bölgeleri 5 güne dağıtıp çalışacağım ama haftada her bölge 1 kere uyarılmış olacak.

Bazıları bazı kas gruplarının haftada 2 kere uyarılması iyi diyor. Peki bu doğru mu?
Split yaparsam bölgeleri 5 güne dağıtıp çalışacağım ama haftada her bölge 1 kere uyarılmış olacak.
5 gün yeterli olur. 2 gün Sırt 2 gün göğüs 1 gün bacak yeterli olur ben de aylarca bu programı yaptım. Şahsen memnunum.

3 Yıldır falan sürekli ppl çalıştım hiç enerji düşüklüğü vs olmadı. Uyku düzeninde,Öğünlerinde sıkıntı olabilir mi? En kötü Göğüs+Triceps,Sırt+Biceps,Bacak+Omuz yapabilirsin Sonra 1 gün off Sonra devam

23:00 da yatıp 08.30 da kalkan insanım hocam. Her gün düzenli ve yeterli şekilde besleniyorum.

Push günün de çok sıkıntı olmuyor ama pull gününde sırt çalıştıktan sonra biceps de enerji kalmıyor. Biceps çalışırsam sırta enerji kalmıyor.

Lat Pulldown 65 kilo çalışıyor isem 55'e düşüp devam ediyorum ama verimli olduğunu düşünmüyorum.

Gerçi 2 haftadır vizeler yüzünden 1-2 de yatıyorum.

En kötü dediğin şekli ile yapıyorum ve çok verim alıyorum. Benim de göğüsten sonra omzuma enerjim kalmıyordu ve bu program ilaç gibi gelmişti.

@364809 hiç lat pulldown yapmayan ve onun yerine ağırlıklı barfiks çeken biri olarak bicepsi gayet aktif kullanıyorum. Çekiş gününde hangi hareketleri yapıyorsun? Hareketlerden sonra yeterince dinleniyor musun?

Bende eskiden o programdaydım göğüs ve sırt günleri okey ama bacak+omuz imkansız bence bacak bitince zaten omuz çalışacak bir motivasyonum kalmıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…