Spor programım nasıl?

10 dakika tempolu koşu son 1 dk sı bütün hızımla koşuyorum.
30'ar saniye ısınma hareketleri.
Aralıklı aralıklı plank yapıyorum yapabildiğim kadar 1 dk 1 dk yapıyorum.
100 mekik.
Çekebildiğim kadar şınav.
Barfiks ile ters şınav çekiyorum(hareketin adını bilmiyorum).
5 set 10 tekrar ağırlıksız Squad.
Deadlift yapabildiğim kadar.
4 set 5 tekrar halter ile Squad.
10 dakika bisiklet.
5 dakika dağ yürüyüşü.
Spor salonu üyeliğim bittiği için evdeki ağırlıklar ile spor yapıyorum ve ilk kez kendime spor listesi yaptım. Sizce iyi mi? Hatalarım varsa düzeltir misiniz?
Boy 180 kilo 80.

Full body çalışılırken sırasıyla göğüs sırt omuz önkol arka kol ve bacak şeklinde çalışılır. kardiyo her gün yapılmaz, hele idmandan önce hiç yapılmaz. Deadlifti tamamen kesin squatı azaltın. Bu gereksiz hareketlere önem vermeyin. kardiyo ve abs için ayrı bir gün oluşturun.

Abs ne demek hocam?

Karın kası idmanı, bu arada mekiği de çıkarın eğer evinizde decline sehpası yoksa. Karın kaslarını sıkmaya odaklı yarım mekik deneyebilirsiniz.

Hocam çektiğim mekik yarım ben yanlış yazmışım. Yani her bölgemi farklı günmü yapayım? Kol başka gün bacak başka gün olarak mı?

Hocam çektiğim mekik yarım ben yanlış yazmışım. Yani her bölgemi farklı günmü yapayım? Kol başka gün bacak başka gün olarak mı?

Gelişiminizi bilmediğim için kesin bir şey söyleyemem o yüzden net bir program da yazmadım zaten ama şunu bilin. Fullbody yapacaksanız kardiyoyu farklı bir gün yapın zaten haşat olacaksınız üstüne kendinizi zorlamak mantıksız olur.

Evet her gün farklı hareketler yap. Hepsini bir günde bitirme. Örneğin ben kol salı, bacak perşembe günü çalışıyorum. Koşu da şart değil. Koşman seni daha çok yorar. Rampa kaldırıp, 15 dakika tempolu yürüsen yeterli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…