T T21 Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Aralık 2020 Mesajlar 15.208 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ocak 2022 #11 @Darqx günlük ayakkabı da orta halli bir şeyler alıyorum, spor salonu için çok uçuk bir şeye gerek yok. Slazenger markası da fena değil gibi sanki.
@Darqx günlük ayakkabı da orta halli bir şeyler alıyorum, spor salonu için çok uçuk bir şeye gerek yok. Slazenger markası da fena değil gibi sanki.
Tesla Bobini Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Şubat 2017 Mesajlar 14.857 Makaleler 2 Çözümler 17 Yer İzmir 2 Ocak 2022 #12 Squat yapıyorsanız kesinlikle yüksek tabanlı ayakkabı almayın.
T T21 Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Aralık 2020 Mesajlar 15.208 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ocak 2022 #13 Tesla Bobini dedi: Squat yapıyorsanız kesinlikle yüksek tabanlı ayakkabı almayın. Genişletmek için tıkla... İlk 3 ay için full body idman yapıcağım. Listeme squat eklemeyi planlamıyorum bu süreçte.
Tesla Bobini dedi: Squat yapıyorsanız kesinlikle yüksek tabanlı ayakkabı almayın. Genişletmek için tıkla... İlk 3 ay için full body idman yapıcağım. Listeme squat eklemeyi planlamıyorum bu süreçte.
Darqx Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Ağustos 2020 Mesajlar 5.288 Makaleler 3 Çözümler 13 2 Ocak 2022 #14 T21 dedi: spor salonu için çok uçuk bir şeye gerek yok Genişletmek için tıkla... Bende aynı amaçla kullanmıştım zaten, f/p olarak daha iyisi bulunmaz gibi bir şeydi. Size linkini de atayım: Erkek Spor Ayakkabı - Gri - Ekiden One Erkek Spor Ayakkabı - Gri - Ekiden One null Spor serüveniniz burada başlıyor. Dilediğiniz her aktivitede hareket özgürlüğü hissinin keyfini çıkarın. www.decathlon.com.tr Bende olan budur, fiyatı da hayli hayli uygunmuş bulunduğumuz duruma göre. Yorumlara da bakabilirsiniz içinize sinmesi açısından. Çoğu olumlu.
T21 dedi: spor salonu için çok uçuk bir şeye gerek yok Genişletmek için tıkla... Bende aynı amaçla kullanmıştım zaten, f/p olarak daha iyisi bulunmaz gibi bir şeydi. Size linkini de atayım: Erkek Spor Ayakkabı - Gri - Ekiden One Erkek Spor Ayakkabı - Gri - Ekiden One null Spor serüveniniz burada başlıyor. Dilediğiniz her aktivitede hareket özgürlüğü hissinin keyfini çıkarın. www.decathlon.com.tr Bende olan budur, fiyatı da hayli hayli uygunmuş bulunduğumuz duruma göre. Yorumlara da bakabilirsiniz içinize sinmesi açısından. Çoğu olumlu.
T T21 Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Aralık 2020 Mesajlar 15.208 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ocak 2022 #15 @Darqx site sıkıntı çıkarır mı hocam?
Darqx Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Ağustos 2020 Mesajlar 5.288 Makaleler 3 Çözümler 13 2 Ocak 2022 #16 T21 dedi: @Darqx site sıkıntı çıkarır mı hocam? Genişletmek için tıkla... Bir bilgim yok, ama siteden almanızı önermem. Görmeniz açısından link paylaştım.
T21 dedi: @Darqx site sıkıntı çıkarır mı hocam? Genişletmek için tıkla... Bir bilgim yok, ama siteden almanızı önermem. Görmeniz açısından link paylaştım.
T T21 Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Aralık 2020 Mesajlar 15.208 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ocak 2022 #17 @Darqx sağ olun hocam. Güvenilir site bulursam siparişini veririm.