Spor için eldiven arıyorum uzun süre kullanımda soyulmayan eli rahatsız etmeyen ve aletleri kavramamda sıkıntı olmayacak eldiven bütçem maksimum:100TL (ama 100'ü bulmasa iyi olur ).
Ben kullanmanı tavsiye etmem. Bırak avuç için sertleşsin işte daha ne istiyorsun? Ha eğer güç antrenmanı yapıyorsan ve destek amaçlı alacaksan ona bir şey diyemem.
Aradığınız kelimeye ait tüm sonuçları bu sayfadan öğrenebilir, ürünlerin detaylarına göz atıp Decathlon'dan istediğiniz ürünü hemen sipariş verebilirsiniz.
Bir çok eldiven denedim. 160-170 kg deadlift yaparken hepsi parçalandi. Tek parçalanmayan gripad diye bir eldivendi. 3 parmagimi geçiriyorum sadece avuc icimi koruyor. Internette stoklarda bulamadim. 2-3 yıl önce almıştım hala kullaniyorum.
Bir çok eldiven denedim. 160-170 kg deadlift yaparken hepsi parçalandi. Tek parçalanmayan gripad diye bir eldivendi. 3 parmagimi geçiriyorum sadece avuc icimi koruyor. Internette stoklarda bulamadim. 2-3 yıl önce almıştım hala kullaniyorum.
Aradığınız kelimeye ait tüm sonuçları bu sayfadan öğrenebilir, ürünlerin detaylarına göz atıp Decathlon'dan istediğiniz ürünü hemen sipariş verebilirsiniz.
Valla onu yazan arkadaşı anlayamadım açıkçası, her antrenmandan sonra hava alan bir yere koy, koku falan yapmıyor.
Camın önüne koyuyordum ben hep, koku falan yok.