tahaokumus
Decapat
Daha fazla
Göğüs gününden sonra omuzne kadar verimli geçer bilmiyorum bence hiç verimli geçmez. Göğüs çalışırken zaten omuz aktif oluyor haliyle ertesi gün omuz çalışacak pek gücün olmaz. Ayrıyeten omuz için en önemli hareketlerden biri dumbell shoulder press veya overhead press yok. Upright ı çıkartın ikisinden birini ekleyin ama 3. sıraya değil ilk hareket olarak yapın. Ayrıca sırt gibi büyük bir kas grubuna 2 hareket yetmez. Dumbell row eklenebilir.
Hocam ben hareket isimlerini ve işlevlerini bilmiyorumda rica etsem düzenleyip atabilir misiniz progra mı?
Yok artık shoulder press nasıl omuriliğe zarar versin. Overhead press biraz zordur denge ister sehpada oturarak dumbell shoulder press yapabilirsin hiç bir sıkıntı olmaz.Hocam ben hareket isimlerini ve işlevlerini bilmiyorumda rica etsem düzenleyip atabilir misiniz progra mı?
Hocam ben abi ye sordum da overhead press ve dumbell shoulder press ergenlik döneminde olduğun için omuriliğe zarar verebilir. Bir de göğüs gününde omuz çalıştığımız için omuz gününde daha hafif omuz çalışacağız. Zaten 1 ay sonra programı değiştiririz dedi.
Ağırlıktan önce kardiyo yapılmaz. 30 dakika koştuktan sonra ağırlığa enerji mi kalırmış?Kardiyoyu bu abi ağırlıktan önce yap dedi,
Berbat program bana kalırsa, omuz sırt bacak bir günde yapılmaz, sırt ve bacak zaten büyük kas grupları.
Berbat ve acemice hazırlanmış bence de, antrenman öncesi kardiyo yapmasını ve omuz presslerin omuriliğe zarar verdiğini söyleyen birinden anca böyle bir program beklenirdi.Berbat program bana kalırsa, omuz sırt bacak bir günde yapılmaz, sırt ve bacak zaten büyük kas grupları.
Berbat ve acemice hazırlanmış bence de, antrenman öncesi kardiyo yapmasını ve omuz presslerin omuriliğe zarar verdiğini söyleyen birinden anca böyle bir program beklenirdi.
Berbat ve acemice hazırlanmış bence de, antrenman öncesi kardiyo yapmasını ve omuz presslerin omuriliğe zarar verdiğini söyleyen birinden anca böyle bir program beklenirdi.
Yeni başladıysan kısa süre fullbody yap vücut hamlığını atsın sonra split program yapabilirsin. Split antrenman daha kısa süreceği için kardiyoya da zaman kalır bunalmazsın.
Yeni başladıysan kısa süre fullbody yap vücut hamlığını atsın sonra split program yapabilirsin. Split antrenman daha kısa süreceği için kardiyoya da zaman kalır bunalmazsın.