Spor salonu korkusu nasıl yenilir?

O egzersizleri yapıyorum ara sıra.

Hocam sakin dalarım girerim felan zaten çoğunlukla şişmişinden zayıfına genelde iyi insanlar oluyo bi sorun olmaz.
Şuana kadar karşıma berbat insanlar çıktığı için yoğurdu üfleyerek yiyorum. Dereyi görmeden paçayı sıvamamak lazım yinede.

Bende de vardı bu korku(genelde her gideceğim kurs gibi düzenli etkinlik tarzı şeylerde de oluyor) ama mesela kimse de ben spor yaparken bana karışmadı(korktuğum şey de buydu). Tabii hareketi yanlış yapıyorsam veya sakatlanma ihtimalim yüksek olan bir formda yapıyorsam karışmak gibi değil de rencide etmeden doğrusunu gösteriyorlardı. Program konusu için de; hocalar da veriyor siz kendiniz de yapıp kullanabilirsiniz.

Gittikçe alışacaksın, yapacak bir şey yok. Fazla etrafına bakmamaya çalış utanıyorsan. Tak kulaklığını müziğini dinleyerek yap sporunu. Hoca sana yeterli bir başlangıç programı verir sen onu bir süre yap, sonra değişirsin. Makinelerde sıra oluyorsa da sırf sıra var diye o hareketi atlama, git birlikte girelim de utanmanı gerektirecek bir sorun yok.

Sosyal fobisi olsa psikolog mantıklı, ama bu sosyal fobi değil, birileri bana karışır ya da mağara adamı doludur korkusu.

Sosyal fobisi olsa psikolog mantıklı, ama bu sosyal fobi değil, birileri bana karışır ya da mağara adamı doludur korkusu.
Konunun başında sosyal fobi olduğu belli oluyor zaten. Nasıl sosyal fobisi yok dedin anlamadım.

Konunun başında sosyal fobi olduğu belli oluyor zaten. Nasıl sosyal fobisi yok dedin anlamadım.

Her içine kapanık adama da sosyal fobisi var diyemeyiz hocam, hafif çekingen biri de olabilir ve spor salonuna karşı ayrı bir korkusu olabilir, bana öyle geldi en azından.

Gittiğim en keko spor salonunda bile insanlar çok arkadaş canlısıydı valla. Her spor salonunda 2 3 tane hareketleri kusursuz yapana abiler olur onları bul form konusunda falan yardım iste. Senin ne hissettiğini çok iyi anlıyorum ama 2 haftaya geçiyor o.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…