Nerede oturuyorsunuz hocam?İlçe de bulunduğum için tek yer orası var.
Nerede oturuyorsunuz hocam?
Bu zamanda ders almak mantıksız. Çünkü alacağın hocanın 2 yıl antrenman yapmaktan başka hiçbir eğitimi yok. YouTube üzerinden izleyip uygulayarak öğrenebilirsin. Öyle sihirli program yok. Yediğin besinler hep aynı zaten.
Sarayköy'deyim. Siz?
PT inanın çok gereksiz. Türkiye'de çoğu PT dediğimiz adamların hiçbir akademik bilgi birikimi falan yok. Adam spora başlıyor 3-5 sene sonra kaslı olunca başımıza PT olmaya başlıyor. Tamamen para israfı. Youtube çok fazla bilgi içeriyor (özellikle yabancı kanallar). Bu işi bedavaya çok rahat getirirsiniz.Denizli'de spor salonu ile görüştüm. 6 ay, haftada 4 gün 2 saatlik özel ders, haftada 2 günde kendi başıma spor yapacağım. 5000 TL istiyor.
Çok pahalı.Denizli'de spor salonu ile görüştüm. 6 ay, haftada 4 gün 2 saatlik özel ders, haftada 2 günde kendi başıma spor yapacağım. 5000 TL istiyor. 2 taksit şeklinde ödeyeceğim. Piyasaya göre normal mi yoksa fazla mı? (görüşleriniz için teşekkür ederim.)
Pamukkale kayıhan'dayım. Bana pahalı geldi fiyat. Her gün merkeze gidebilecekseniz çok daha ucuza bulunabilirsiniz.
Sizin önerebileceğiniz kanal var mı?PT inanın çok gereksiz. Türkiye'de çoğu PT dediğimiz adamların hiçbir akademik bilgi birikimi falan yok. Adam spora başlıyor 3-5 sene sonra kaslı olunca başımıza PT olmaya başlıyor. Tamamen para israfı. Youtube çok fazla bilgi içeriyor (özellikle yabancı kanallar). Bu işi bedavaya çok rahat getirirsiniz.
Savaş Cebeci, Berkay Türkkan, ScottHermanFitness. Özellikle Scott Herman hareketleri çok iyi anlatıyor/gösteriyor. Daha çok var böyle. Hatta Ağırsağlam da baya bilgilendirici videolar çekiyor, onları da izleyebilirsiniz. Bilgehan Koç da var unutmayayım.Sizin önerebileceğiniz kanal var mı?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.