Çözüldü Spor salonu üyeliği nasıl iptal edilir?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Yaklaşık altı aydır gittiğim spor salonu üyeliğimi bugün iptal ettirdim. Hani normalde herhangi bir üyeliklerde sözleşme olur ya işte şu kadar süre üyesin çıkamazsın vesaire.
Kayıt olurken hiçbir şey imzalamadım hatta kimlik kartı bilgisi bile almadılar.

Her zaman aylık şeklinde üyelik alıyordum zaten ve bitmesine de dört gün vardı.

Girdim içeri üyeliği iptal edeceğim dedim; bilgisayardan kart numaramı girdi bir tıklama yaptı ve tamam üyeliğini sildim dedi ve kartımı aldı.
Normalde üyeliklerle ilgilenen arkadaş yoktu başka biri vardı ve bu durum beni işkillendirdi.

Hani bu kadar basit miydi? Doğru üyelik iptali yaptı mı acaba ileride ne bileyim borç falan çıkmasın. Tekrar bir gün uğrayıp kontrol ettirmeme gerek var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Niye borc ciksin? cikartsalar bile senin o olaydan sonra o salonda olduguna dair kamera kayitlari olmayacak (ayrica kimligin de yok, ulasamazlar sana). Iptal ettirdin ve bitti. Kesinlikle hicbir sey olmamistir ama cok boyle takinti yapacagini dusunuyorsan gidip sorabilirsin yeniden.
Niye borc ciksin? cikartsalar bile senin o olaydan sonra o salonda olduguna dair kamera kayitlari olmayacak (ayrica kimligin de yok, ulasamazlar sana). Iptal ettirdin ve bitti. Kesinlikle hicbir sey olmamistir ama cok boyle takinti yapacagini dusunuyorsan gidip sorabilirsin yeniden.

Çözüm
O halde gerek yok Hocam teşekkürler rahatlattı beni dediğiniz gibi bitti aslında.

Her zaman aylık şeklinde üyelik alıyordum zaten ve bitmesine de dört gün vardı.

Aylık abonelik şeklinde düşünün. Siz A ya da B uygulamasından aylık abonelik aldığınızda ve sonradan iptal ettiğinizde, Spotify olsun bu. Spotify, kardeş şu kadar üyelik almışsın. Borcunu öde demiyor. Aboneliğini iptal ettiğinde, bitimine kadar kullanabiliyorsun ve sonra bitiyor. Sözleşme olmaz bunlarda.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı